Молив и огледало разкриват каква е кожата ви

Молив и огледало разкриват каква е кожата ви

За да изглеждате добре, полагайте необходимите грижи за кожата на лицето си. Преди това обаче трябва да определите какъв тип е тя. Това става с помощта на молив, огледалце и пръсти.

1

Молив

Молив - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко за Молив от Ezine.bg. Преглед на статиите за Молив. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Молив.
Молив - Съвети при избора на моливи за очи

Съвети при избора на моливи за очи

25.02.201501764

Въпреки, че черният молив е най-много използван, той далеч не е най-добрият или универсален избор за всяка жена. Цветните моливи ви дават много повече възможности.

Молив - Как да оформим сами идеалните вежди

Как да оформим сами идеалните вежди

17.07.2014015185

За да оформите сами идеалните вежди, ще са ви необходими три молива, молив за очи и памучни тампончета. Тази година са модерни вежди, които са малко по-тъмни от косата.

Молив - Гримът под очилата

Гримът под очилата

18.01.201301133

Как да гримират очите си дамите, които носят очила, съветват майстори на макиажа. Какви сенки да се нанасят. Какъв цвят да е моливът и спиралата. Как да се гримират устните.

Молив - Техники за поставяне на вечерен очен грим

Техники за поставяне на вечерен очен грим

08.02.201103104

Използвайте следните инструкции, за да се сдобиете с перфектен грим за поредното важно събитие. Следвайки съветите, вие ще придадете на цялостния си вид повече красота, стил и изтънченост.

Молив - Правилно оформяне на устните

Правилно оформяне на устните

22.01.201102143

През деня използвайте естествени нюанси на червилото и не добавяйте блясък и молив. Направете пилинг на устните си, за да се задържи червилото по-дълго. Използвайте два цвята за плътност.