Как да направим бързо мускули

Как да направим бързо мускули

Казвали са ви, че мускули се правят с усилени тренировки и търпение. Имаме новина за вас – не им вярвайте. Има и някои бързи начини да натрупате мускулна маса, без да се налага да губите месеци в упорити тренировки във фитнес залата.

1

Мускулна Маса

Мускулна Маса - най-новите заглавия, подбрани публикаци и съвети. Информация за Мускулна Маса от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мускулна Маса. Български сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Мускулна Маса.
Мускулна Маса - Хранителен режим за качване на мускулна маса

Хранителен режим за качване на мускулна маса

03.05.20180100

Ако можехме да качим мускулите си чрез пиене на бира и ядене на чипс, всички щяхме да изглеждаме като Хълк. Особено през лятото, когато повече пренебрегваме тренировките и наблягаме на удоволствия и вкусотии.

Мускулна Маса - Как протеинът ви помага да трупате мускули

Как протеинът ви помага да трупате мускули

25.08.20170169

Искате да имате мускули и да сте силни? За тази цел не е нужно постоянно да сте във фитнес залата, прекарвайки часове в тренировки.

Мускулна Маса - Разбра се с кой тип мъж ще ви е най-приятно под завивките

Разбра се с кой тип мъж ще ви е най-приятно под завивките

04.01.201705077

Мащабни анкети сред представителите на нежния пол определиха кой е типът мъж, с който ще си прекарате най-добре в леглото. Проучването е дело на американски изследователи.

Мускулна Маса - Диета за увеличаване на мускулната маса

Диета за увеличаване на мускулната маса

24.11.201501380

Всеки може да добави допълнителна мускулна маса с помощта на стриктен хранителен режим. Ето и една подходяща диета, с която за кратко време можете да постигнете забележителни резултати.

Мускулна Маса - Експертните съвети за увеличаване на мускулната маса

Експертните съвети за увеличаване на мускулната маса

01.11.20150761

Честа грешка при желаещите да увеличат мускулната си маса е да смятат, че това може да стане само с интензивни тренировки. Правилният метод е в баланса между упражненията и приема на храна.

Мускулна Маса - Как да поддържаме мускулния тонус

Как да поддържаме мускулния тонус

10.08.20150518

Повечето хора смятат, че за да поддържат добър мускулен тонус, задължително трябва да разполагат с много свободно време. Това съвсем не е така.

Мускулна Маса - Странични ефекти от прием на инсулин

Странични ефекти от прием на инсулин

14.06.201501338

Инсулинът е пептиден хормон, който се произвежда от панкреаса. Съветът на специалистите, е никога да не се приемат инсулин преди храненето с бавноусвоими въглехидрати или след приема на бързоусвоими въглехидрати.

Мускулна Маса - След фитнес пийте мляко

След фитнес пийте мляко

17.05.201401205

Пиенето на мляко след силови тренировки във фитнеса е суперполезно. Млякото е свързано с натрупване на повече мускулна маса и загуба на повече мазнини.

Мускулна Маса - Бързото трупане на мускули води до смърт

Бързото трупане на мускули води до смърт

25.10.201001126

Вманиаченото трупане на телесно тегло с за голяма мускулна маса засяга най-вече младежите. Тази тенденция е известна като обратна анорексия или мускулна дисморфия и може да доведе до депресия и смърт

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни