Кои подправки облекчават мускулните болки?

Кои подправки облекчават мускулните болки?

Мускулните болки са сред най-честите неразположения, които предизвикват дискомфорт на милиони хора по света ежедневно. Невинаги медикаментите могат да се справят с този проблем, а и не е нужно веднага да тичате до аптеката в тази ситуация

1

Мускулни болки

Мускулни болки - актуални заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Мускулни болки от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мускулни болки. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Мускулни болки.
Мускулни болки - Болки в мускулите

Болки в мускулите

09.06.2015038830

Болките в мускулите са чувство за дискомфорт, породен от болки в областта на един или друг мускул. Болките в мускулите могат да се дължат на редица причини и заболявания. Симптоми и лечение при болки в мускулите.

Мускулни болки - Какво е миалгия и какви са симптомите

Какво е миалгия и какви са симптомите

05.03.201506556

Миалгията представлява мускулна болка, често дължаща се на необичайно физическо натоварване с контузия на мускули в някои части на тялото. Трябва да се внимава и с травмите, защото те също отключват миалгия

Мускулни болки - Джинджифилът помага срещу мускулни болки

Джинджифилът помага срещу мускулни болки

02.05.201409558

Джинджифилът е ефикасен за облекчаване на болки в мускулите след изтощителни упражнения. Пресният и топлинно обработеният джинджифил намаляват интензивността на мускулните болки.

Мускулни болки - Прясно мляко срещу мускулни болки и схващания

Прясно мляко срещу мускулни болки и схващания

11.03.201402500

Само две–три чаши прясно мляко на ден могат да ни спасят от мускулната треска и неприятните схващания, смятат специалистите.

Мускулни болки - Болки в мускулите на бедрата

Болки в мускулите на бедрата

04.10.2013027521

Болките в мускулите се наричат миалгия, като причините за това състояние могат да бъдат много. Естествено, за да знаете как да се лекувате, трябва да сте сигурни какво ви е причинило неудобството, така че най-доброто решение е да посетите лекар.

Мускулни болки - Камфор и неговите здравословни ползи

Камфор и неговите здравословни ползи

01.03.2013010330

Камфорът представлява бяло кристално вещество. Добива се от стълбата, корените и други части на дървото. Родината му е Азия, но е широко разпространено и в Япония, Тайван, Китай.

Мускулни болки - Арника срещу болки в мускулите

Арника срещу болки в мускулите

10.06.201204576

Според учените, арниката има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Тя помага и артритни и ставни проблеми. Наричана е светец покровител на мускулите и травмите.

Мускулни болки - Ванилията цери мускулни болки и е афродизиак

Ванилията цери мускулни болки и е афродизиак

10.01.201101608

Ароматната киселина, която се съдържа във ванилията, действа отпускащо, цери мускулни болки и успокоява децата. Тя действа като афродизиак при романтични срещи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни