Маникюрите, които Той мрази

Маникюрите, които Той мрази

В съвременния свят дамите полагат завидни усилия, за да изглеждат добре. Разкрасителните процедури целят да впечатлят мъжката аудитория. Понякога обаче ефектът е точно обратен.

1
Мъже - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Мъже от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мъже. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Мъже.
Мъже - Ето как да разберете, че Той ви мами

Ето как да разберете, че Той ви мами

10.10.201702636

Спрете да се тормозите! Можете да разберете какво става в главата на измамните съпрузи, без те дори да кажат дума. Вижте как!

Мъже - Забавно: Скритата тайна на мъжа според зодията

Забавно: Скритата тайна на мъжа според зодията

25.09.201703859

Жените са от Венера, а мъжете – от Марс. Дали е така, не знаем, но между силния и нежния пол определено има разлики. И колкото и да е трудно на мъжете да ни разберат, също толкова трудно е на дамите да разгадаят партньора

Мъже - Мъжете с напълнели съпруги са заплашени от диабет

Мъжете с напълнели съпруги са заплашени от диабет

19.09.2017043

Жените, които прекалено много обичат храната и не се грижат за формата си, могат да са опасни за здравето на мъжете си. Господата на средна възраст със затлъстели съпруги са значително по-склонни да развият диабет тип 2. . .

Мъже - Най-после: Ето за коя част от мъжкото тяло си умират жените

Най-после: Ето за коя част от мъжкото тяло си умират жените

16.09.2017061

Всеки има своите предпочитания, що се отнася до любов и чувства. Оказва се обаче, че жените се обединяват, когато става въпрос за любима част от мъжкото тяло.

Мъже - Вижте кои са мъжете с най-откачени и ексцентрични бради

Вижте кои са мъжете с най-откачени и ексцентрични бради

04.09.20170206

Пригответе се за истински визуален шок с мъжете, които са си оформили най-странни бради. Всяка година те се събират на фестивал в Остин, Тексас и смайват цял свят с външния си вид.

Мъже - Любопитни факти за жените, които ще изумят мъжете

Любопитни факти за жените, които ще изумят мъжете

02.09.201701421

Мъжете и жените са от различни планети. Дали от Марс или Верена, или от друга галактика, разликите между силния и нежния пол са повече от осезаеми.

Мъже - Това са най-секси мъжете в социалните мрежи

Това са най-секси мъжете в социалните мрежи

29.08.201701990

Дами, време е да оставите работата настрани и да оплакнете очи с най-секси изглеждащите мъже, които завладяха социалната мрежа Инстаграм със своите снимки и спечелиха милиони последователи.

Мъже - Мъжете са по-кисели в ранния следобед. Ето защо

Мъжете са по-кисели в ранния следобед. Ето защо

28.08.2017051

Ако сте мъж и всеки ден в ранния следобед се чувствате кисел, унил и леко раздразнителен, не се притеснявайте. Това не означава, че имате кофти характер. Точно обратното – не сте сами, а това е характерна черта за силния пол.

Мъже - Жестовете, на които жените винаги ще държат

Жестовете, на които жените винаги ще държат

19.07.201701160

Но, колкото и еманципирани да са дамите, дълбоко в душите си те остават непоправими романтички и обръщат голямо внимание на малките жестове от страна на представителите на силния пол.

Мъже - Как се промениха някои от най-секси мъжете през годините

Как се промениха някои от най-секси мъжете през годините

08.07.2017013778

През 80-те и 90-те години мъжете от галерията бяха олицетворение за сексапил. Нямаше жена, която да не въздишаше поне по един от тези мачовци.

Мъже - Какво е първото, което мъжете забелязват в една жена

Какво е първото, което мъжете забелязват в една жена

25.06.201701269

За сериозна връзка повечето мъже търсят жена, която им осигурява топлина и уют, но преди да се заинтересуват от вътрешната красота, те обръщат внимание на външността.

Мъже - Това качество у жената кара всеки мъж да се влюби в нея на мига

Това качество у жената кара всеки мъж да се влюби в нея на мига

21.06.201701299

Всеки човек е малко или много егоист, дори да не си го признава. Това е и причината да избягваме хора, които са обсебени само и единствено от себе си. А тези хора притежават едно ясно и отличително качество.