Тестостерон на кило! Виж кой оглави 10-те най-секси българи

Тестостерон на кило! Виж кой оглави 10-те най-секси българи

Кой е най-секси – това е въпросът, който всяка година си задаваме. За да не се чудите повече, вижте кой влиза в класацията на десетте най-желани мъже в страната за тази година.

1

Мъже

Мъже - най-новите статии, авторски публикаци и идеи. Практична информация на тема Мъже от Ezine.bg. Обзор на статиите за Мъже. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Мъже.
Мъже - Разберете що за любовник е мъжът според неговата фигура

Разберете що за любовник е мъжът според неговата фигура

01.03.201804552

Пет са основните мъжки фигури според психолозите и именно по физиката на мъжа може да се предполага какви са уменията му в спалнята, какво ще му хареса и какво не.

Мъже - Той не е щастлив, ако…

Той не е щастлив, ако…

26.02.201806246

Жените са от Венера, мъжете са от Марс – може би наистина е така. Понякога най-трудното нещо на Земята се оказва двата пола да се разбират помежду си. Ето защо е добре да се опознаем една идея повече.

Мъже - Митове и истини: Какви жени не харесват мъжете

Митове и истини: Какви жени не харесват мъжете

24.02.201806173

Няма жена, която да не се е съмнявала в себе си и външния си вид. Няколко килца отгоре, липса на достатъчно дрехи, нисък ръст, не дотам стегнато тяло, причините да сме несигурни са много.

Мъже - Какво иска Tой да правите на Свети Валентин

Какво иска Tой да правите на Свети Валентин

14.02.201801045

Всички знаем какво искат жените за Свети Валентин. Това е и причина магазините за сладки във формата за сърчица, балони-сърца, букети, бижута и парфюми да бележат солидни доходи именно на 14-ти.

Мъже - Ръкостискането му издава дали го бива в леглото

Ръкостискането му издава дали го бива в леглото

08.02.20180640

Според проучването стилът на ръкостискане при мъжете е показателен за тяхното представяне под завивките. Разбери още сега дали мъжът, по когото си падаш, е истински жребец в спалнята.

Мъже - Ето кои са истинските неща, които забелязват мъжете в жените

Ето кои са истинските неща, които забелязват мъжете в жените

08.02.2018024061

Душевната красота е най-важна – това може и да е истина, но далеч преди нея той забелязва редица други фактори. Няма как от пръв поглед мъжът да разбере колко богата е душевността на една дама, но със сигурност ще обърне внимание на тези неща

Мъже - Как да задържиш вниманието на един мъж?

Как да задържиш вниманието на един мъж?

03.02.201801616

Когата една жена се запознае с мъж, който е специален за нея, тя сякаш полита във въздуха от вълнение. Птиците пеят, слънцето грее по-светло и всичко изглежда перфектно.

Мъже - Мъжките митове, на които е време да спрете да вярвате

Мъжките митове, на които е време да спрете да вярвате

28.01.201802433

Стереотипите са нещо, от което няма отърване. И колкото и да се опитват да ни убедят, че мъжете са просто утроени и стоят под сложните жени – ами не, не е така.

Мъже - Запазете магията! Ето какво да криете от него винаги

Запазете магията! Ето какво да криете от него винаги

27.01.201803376

Мъжете са силно привлечени от малките слабости на жените. Често нежният пол преувеличава недостатъците си, за да накара мъжа да се почувства пълноценен и полезен. Ето защо е добре да оставим в тайна някои от типично женските неща.

Мъже - 10 фрази, който не трябва да казвате на жена, ако не искате да ви напусне

10 фрази, който не трябва да казвате на жена, ако не искате да ви напусне

24.01.2018027169

Мъжете се считат за непредсказуеми и доста просто устроени, а жените се смятат за изключително сложни. Ето защо е добре силният пол да се замисля малко повече, преди да говори.

Мъже - 5 сигурни признака, че е мамино синче

5 сигурни признака, че е мамино синче

21.01.201802968

В наши дни на жените определено не име лесно. Изборът на мъж сред морето от мамини синчета понякога се оказва мисията невъзможна. За да не се заблудите – запознайте се с характерните признаци, че той не може да се отдели от полата на мама.

Мъже - Простички неща в мъжете, които най-силно привличат жените

Простички неща в мъжете, които най-силно привличат жените

21.01.2018011181

Повечето мъже живеят с погрешното схващане, че за да привлекат една жена, трябва да имат мускулесто тяло, скъпа кола, голяма къща и солидна банкова сметка. Истината обаче се оказва по-различна.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни