Какъв любовник е зодия Козирог

Какъв любовник е зодия Козирог

3

Мъжът Козирог буквално не може да си представи живота без секс. За него един пропуснат ден забавления в леглото е истинска трагедия.

1
Мъж Козирог - актуални теми, подбрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Мъж Козирог от Ezine.bg. Преглед на статиите за Мъж Козирог. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Мъж Козирог.
Съвместимост между мъж Козирог и жена БлизнациМъж Козирог - Съвместимост между мъж Козирог и жена Близнаци

24.04.201423860

Ще има известни сътресения в отношенията между мъж Козирог и жена Близнаци, най-вероятно заради сериозността на Козирога и до голяма степен липсата на отговорност при Близнаците.

Какво харесва мъжът КозирогМъж Козирог - Какво харесва мъжът Козирог

19.11.201305796

Козирозите си падат по точността, но не обичат натрапчивостта. Освен това харесва да бъде покровителстван в спалнята – нещо, което никой мъж не би си признал. Дори той да е взел нещата в свои ръце, ти си тази която ще определя темпото и вариантите.

Как да впечатлите мъжа КозирогМъж Козирог - Как да впечатлите мъжа Козирог

12.06.201325513

Мъжът Козирог се впечатлява от жени, които са уверени в себе си. Той харесва деловите жени, които са постигнали нещо в живота и които нямат нужда от неговата подкрепа.

Съвместимост между жена Скорпион и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Скорпион и мъж Козирог

11.06.201338407

Скорпионът и Козирогът лесно се спогаждат един с друг. Козирогът таи много страхове, но и жадува за интимност, докато Скорпион е вълнуващ и доста интригуващ. И за двете страни е приятно предизвикателство да се опознаят един друг.

Съвместимост между жена Телец и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Телец и мъж Козирог

01.05.201349975

Връзката между мъж Козирог и жена Телец е много силна и ще устои на времето. И двамата имат нужда от стабилност и безопасност както в емоционален план, така и във финансов.

Съвместимост между жена Дева и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Дева и мъж Козирог

15.04.201307675

Ако мъжът Козирог смята да я моделира по някакъв свой образ – няма да стане, жената Дева бързо ще му покаже, че наивността в очите й, далеч не означава наивна до глупост. Промените според нейните виждания трябва да бъдат взаимни.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

11.03.201327362

Любовта между жена Стрелец и мъж Козирог е доста силна. И двамата партньори са в състояние да се превърнат в едно цяло часове след като са се запознали.

Съвместимост между жена Козирог и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

25.01.201304307

Мъжът и жената Козирог са съвместими, защото и двата пола от тази зодия показват сериозност във връзката си. Високите им амбиции ги карат да правят и невъзможното за постигането им.

Съвместимост между жена Лъв и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

18.01.201317652

Жена Лъв и мъж Козирог имат солидна доза инат и това е още една причина връзката да бъде окачествена като бурна. В по-крайна фаза на ината и на жената Лъв, и на мъжа Козирог вече се достига до опити за доминиране над другия.

Съвместимост между жена Везни и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Везни и мъж Козирог

13.01.201316459

След като толкова време е търсила средата – да бъде мъж, а не момче, но и да не забравя детското в себе си, сега жената Везни е объркана дали има нужда точно от това. Възможно ли е да се окаже, че това не е нейният човек, защото тя не е готова за него?

Съвместимост между жена Риби и мъж КозирогМъж Козирог - Съвместимост между жена Риби и мъж Козирог

08.01.201326601

Жената Риби и мъжът Козирог се разбират добре. Козирогът ще изпитва нежност към романтичната си приятелка, която живее в света на фантазиите си.

Връзката между жена Водолей и мъж КозирогМъж Козирог - Връзката между жена Водолей и мъж Козирог

15.12.201236064

Могат да създадат добро семейство, ако двамата успеят да се разберат и жената Водолей успее да се въздържа в определени отношения. Ако тя очаква мъжът до нея да се промени – това едва ли ще се случи.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Мъж Козирог - полезни статии и идеи от Ezine.bg. Актуални заглавия за Мъж Козирог, здраве, модни тендеции и семейстото в портала на съвременния българин. Научете най-интересното за Мъж Козирог. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Мъж Козирог.