Какъв е сексът с мъж Козирог?

Какъв е сексът с мъж Козирог?

0

Никой истински Козирог няма да се отдаде на страстни приключения в тоалетната на ресторанта или в самолета, макар да се слави като сексуален маратонец. Той държи на класата и влага мисъл във всяко свое действие.

1
Мъж Козирог - актуални теми, подбрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Мъж Козирог от Ezine.bg. Преглед на статиите за Мъж Козирог. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Мъж Козирог.
Мъж Козирог - Какъв ще е бракът ви с мъж Козирог

Какъв ще е бракът ви с мъж Козирог

25.09.201501357

Мъжът Козирог е праволинеен и предпочита да усеща, че той избира посоката и за двамата. Бракът с мъж Козирог ще ви дари с усещане за стабилност, но ще е хармоничен само ако сте склонни да правите компромиси.

Мъж Козирог - Какъв любовник е зодия Козирог

Какъв любовник е зодия Козирог

17.07.201438583

Мъжът Козирог буквално не може да си представи живота без секс. За него един пропуснат ден забавления в леглото е истинска трагедия.

Мъж Козирог - Съвместимост между мъж Козирог и жена Близнаци

Съвместимост между мъж Козирог и жена Близнаци

24.04.201429418

Ще има известни сътресения в отношенията между мъж Козирог и жена Близнаци, най-вероятно заради сериозността на Козирога и до голяма степен липсата на отговорност при Близнаците.

Мъж Козирог - Какво харесва мъжът Козирог

Какво харесва мъжът Козирог

19.11.2013012315

Козирозите си падат по точността, но не обичат натрапчивостта. Освен това харесва да бъде покровителстван в спалнята – нещо, което никой мъж не би си признал. Дори той да е взел нещата в свои ръце, ти си тази която ще определя темпото и вариантите.

Мъж Козирог - Как да впечатлите мъжа Козирог

Как да впечатлите мъжа Козирог

12.06.201328118

Мъжът Козирог се впечатлява от жени, които са уверени в себе си. Той харесва деловите жени, които са постигнали нещо в живота и които нямат нужда от неговата подкрепа.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Скорпион и мъж Козирог

Съвместимост между жена Скорпион и мъж Козирог

11.06.2013315334

Скорпионът и Козирогът лесно се спогаждат един с друг. Козирогът таи много страхове, но и жадува за интимност, докато Скорпион е вълнуващ и доста интригуващ. И за двете страни е приятно предизвикателство да се опознаят един друг.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Телец и мъж Козирог

Съвместимост между жена Телец и мъж Козирог

01.05.2013416117

Връзката между мъж Козирог и жена Телец е много силна и ще устои на времето. И двамата имат нужда от стабилност и безопасност както в емоционален план, така и във финансов.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Дева и мъж Козирог

Съвместимост между жена Дева и мъж Козирог

15.04.2013012860

Ако мъжът Козирог смята да я моделира по някакъв свой образ – няма да стане, жената Дева бързо ще му покаже, че наивността в очите й, далеч не означава наивна до глупост. Промените според нейните виждания трябва да бъдат взаимни.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Козирог

11.03.2013313071

Любовта между жена Стрелец и мъж Козирог е доста силна. И двамата партньори са в състояние да се превърнат в едно цяло часове след като са се запознали.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

Съвместимост между жена Козирог и мъж Козирог

25.01.201319525

Мъжът и жената Козирог са съвместими, защото и двата пола от тази зодия показват сериозност във връзката си. Високите им амбиции ги карат да правят и невъзможното за постигането им.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

Съвместимост между жена Лъв и мъж Козирог

18.01.2013113860

Жена Лъв и мъж Козирог имат солидна доза инат и това е още една причина връзката да бъде окачествена като бурна. В по-крайна фаза на ината и на жената Лъв, и на мъжа Козирог вече се достига до опити за доминиране над другия.

Мъж Козирог - Съвместимост между жена Везни и мъж Козирог

Съвместимост между жена Везни и мъж Козирог

13.01.2013312540

След като толкова време е търсила средата – да бъде мъж, а не момче, но и да не забравя детското в себе си, сега жената Везни е объркана дали има нужда точно от това. Възможно ли е да се окаже, че това не е нейният човек, защото тя не е готова за него?

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани