Напитки за летящ старт на деня

Напитки за летящ старт на деня

Метаболизмът е сложен процес. Докато едни свалят килограми и поддържат форма с цената на тежки тренировки и усилия, други имат щастието да притежават висока метаболитна скорост.

1

Напитки

Напитки - последните статии, избрани публикаци и съвети. Информация за Напитки от Ezine.bg. Списък на статиите за Напитки. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Напитки.
Напитки - Тайната на Ивана е разкрита! Ето я напитката, с която се втали

Тайната на Ивана е разкрита! Ето я напитката, с която се втали

24.08.20170626

Ивана най-сетне успя да се сдобие с тялото на мечтите си. Ветеранката на родния попфолк се втали до неузнаваемост не благодарение на строги хранителни режими, а посредством чудодейна напитка, която всеки сам може да си приготви у дома.

Напитки - Жълти зъби – ето кои храни и напитки са виновни

Жълти зъби – ето кои храни и напитки са виновни

16.02.201702240

Широката усмивка е символ на приветливост и благ характер. Хората, които се усмихват, изглеждат щастливи. Мнозина обаче се притесняват от нея. Причината са жълтите зъби.

Напитки - Комбинирате алкохол с енергийна напитка - ставате зависими от кокаин!

Комбинирате алкохол с енергийна напитка - ставате зависими от кокаин!

29.10.20160155

Комбинацията между алкохол и енергийни напитки може да е крайно опасна. Действието ѝ се оказва толкова силно, колкото това на кокаина. Последствията за дългосрочното здраве и цялостно състояние - също.

Напитки - Тези три напитки са табу през лятото

Тези три напитки са табу през лятото

24.07.20160252

Има три напитки, които са крайно непрепоръчителни в горещините. Пиенето им в големи количества в горещините може да е крайно опасно за здравето. Ето кои са те

Напитки - Лед с диня и лимон със зелен чай за красива кожа

Лед с диня и лимон със зелен чай за красива кожа

18.07.201601316

Ледът се използва не само за изстудяване на напитки, но и за козметични цели. Ледът ободряват и освежава кожата, прави я по-еластична, подобрява обмяната на веществата, свива порите.

Напитки - Освежаващи напитки за перфектно тяло

Освежаващи напитки за перфектно тяло

30.06.20160736

Освежаващите и студени напитки са подходящи както за топлите летни дни, но и когато навън е студено. Те съдържат по-малко захар и повече витамини.

Напитки - Яжте тези храни и напитки за перфектна коса!

Яжте тези храни и напитки за перфектна коса!

23.06.20160833

Не на последно място за красива коса е много важна медта като елемент. Тя се открива в боба, сушените сливи, пшеницата и др. и предпазва косата от преждевременно побеляване

Напитки - Променливото време ви съсипва? Пробвайте с тези храни и напитки

Променливото време ви съсипва? Пробвайте с тези храни и напитки

20.06.20160242

Колкото и изморени да се чувствате, не прекалявайте с кафето, защото в момента, в който действието му отмине, умората, която сте чувствали преди приема му, ще се върне с пълна сила

Напитки - Три шейка, за да сте винаги в добро здраве!

Три шейка, за да сте винаги в добро здраве!

08.06.20160211

Някои плодове и зеленчуци са по-богати на витамини и микроелементи от други. В случая ще Ви предложим 3 рецепти за шейкове, които заради съставките си влият благотворно на Вашето здраве

Напитки - Пет чудодейни напитки за скоростно отслабване

Пет чудодейни напитки за скоростно отслабване

21.04.201601911

Лятото идва с пълна сила и е време да влезем във форма. Какъв по-добър начин да постигнем това, ако не с помощта на 5-те напитки с най-малко калории.

Напитки - Пазете сърцето си здраво с тези 5 напитки!

Пазете сърцето си здраво с тези 5 напитки!

15.03.201602780

Проблемите със сърцето са едни от най-често срещаните днес. Има обаче някои напитки, които ще ви предпазят от тях. Приемайте ги често и няма да имате за какво да се притеснявате.

Напитки - Любимата напитка издава женския характер

Любимата напитка издава женския характер

05.01.201605856

Но едва ли предполагате, че изборът на любима алкохолна напитка често издава малка част от характера ни. Ето кратък списък на напитките и тяхното значение.