Сухата сауна топи килограмите по-ефективно от диетите

Сухата сауна топи килограмите по-ефективно от диетите

0

За лечебния ефект на сауната е говорено много, но на малко хора им е известно, че може да стегнете тялото си с няколко посещения на суха сауна, като ефектът ще е по-дълготраен от този на диетите.

1
Напълняване - последните статии, избрани публикаци и препоръки. Всичко за Напълняване от Ezine.bg. Списък на статиите за Напълняване. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Напълняване.
Напълняване - Изберете подходящата тренировка според вида на напълняването

Изберете подходящата тренировка според вида на напълняването

04.06.20170303

Човек може да напълнява по различни причини, като всяка от тях води до качване на тегло в определена област. За да отслабнете ефективно, запознайте се с причината и вида на напълняването.

Напълняване - Растежът в кариерата увеличава талията

Растежът в кариерата увеличава талията

15.04.20170158

Ако сте достатъчно късметлия и бъдете повишен на работа, в един момент може да установите, че наред със заплата и вашата талия бележи значителен ръст.

Напълняване - Внимание! 4 месеца ни трябват, за да свалим празничните килограми

Внимание! 4 месеца ни трябват, за да свалим празничните килограми

25.12.20160316

Широко разпространеното мнение е, че по време на празниците трябва да се преяжда и се приемат големи количества храна, но истината е, че можете да си изкарате много добре и без да се злоупотребявате.

Напълняване - Неандерталецът в нас виновен за йо-йо ефекта

Неандерталецът в нас виновен за йо-йо ефекта

07.12.2016053

Седмици преди празниците много от нас започват диета, за да компенсират поне малко предстоящото голямо похапване. Екстремното трупане на килограми, съпътстващо йо-йо ефекта, е характерно само и изключително за хората, спазващи диета

Напълняване - Екстра килограмите правят мъжете по-здрави. Вижте защо

Екстра килограмите правят мъжете по-здрави. Вижте защо

14.11.20160194

Ново изследване твърди, че напълняването на мъжете с напредването на възрастта ги прави по-здрави и удължава живота им, в сравнение с по-кльощавите им така наречени колеги.

Напълняване - Бракът ни пази да не станем дебелаци

Бракът ни пази да не станем дебелаци

21.09.2016055

В крайна сметка бракът не е толкова зловреден, колкото мислят повечето ергени, стане ли въпрос за този вид обвързване. Нови проучвания показват, че семейното щастие може да ви опази от излишните килограми от една страна, а от друга. . .

Напълняване - Къде напълняваме според хормоните, които не ни достигат

Къде напълняваме според хормоните, които не ни достигат

04.09.2016012533

Не е тайна, че някои хормони, които не ни достигат в организма или са в прекалено голямо количество, са виновници за напълняването в определени части на тялото.

Напълняване - Не напълнявайте между двете си бременности! Последиците ще са страшни

Не напълнявайте между двете си бременности! Последиците ще са страшни

19.06.20160624

Британски медици са установили, че жените, които напълняват между първата и втората бременност, могат да си причинят ужасни проблеми и страдания, които не са свързани с лошата фигура

Напълняване - Пет суперсъвета как да не дебелеем!

Пет суперсъвета как да не дебелеем!

27.05.201615005

Борбата с килограмите е позната на всяка жена, която не е благословена от природата с перфектни форми. Дори да сте сред тях обаче, е нужно да полагате грижи, за да останат те такива.

Напълняване - Фенките на секса имат по-голямо дупе?

Фенките на секса имат по-голямо дупе?

25.05.20160997

Широко се разпространява теорията, че активният сексуален живот променя пропорциите на тялото ни, като прави дупето ни по-голямо. Вижте какво казват митовете и науката за тази версия.

Напълняване - Уникално! Слабеем без диети и операции

Уникално! Слабеем без диети и операции

05.04.20160257

Затлъстяването е един от най-големите проблеми на съвременното общество. Търсенето на учените в последните години е насочено към все по-щадящи, бързи и трайни методи за справяне с проблема. Специалисти от Балтимор са открили най-доброто средство

Напълняване - Липсата на домакинска работа прави жените дебели?

Липсата на домакинска работа прави жените дебели?

19.03.20160697

Макар и пералните, микровълновите печки и другите спестяващи труда устройства да помагат на жените да не се превръщат в домашни робини, те се отразяват зле на талията им

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани