Вижте как изглеждат хората преди и след употребата на наркотици

Вижте как изглеждат хората преди и след употребата на наркотици

0

От наркотиците до ареста е името на новия документален филм на NBC, който показва в какво се превръща човешкото лице след няколко години употреба на наркотици. Кадрите са наистина смразяващи.

1
Наркотици - най-новите теми, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Наркотици от Ezine.bg. Обзор на статиите за Наркотици. Български сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Наркотици.
Наркотици - Арестуваха сина на Мадона за притежание на наркотици

Арестуваха сина на Мадона за притежание на наркотици

23.11.2016091

16-годишният Роко, който е син на поп иконата Мадона и режисьора Гай Ричи, е бил арестуван за притежание на канабис. Сигналът е бил подаден от съседи в Лондон, където сега Роко живее с баща си.

Наркотици - Пушенето на канабис ще ви докара това рядко заболяване на сърцето

Пушенето на канабис ще ви докара това рядко заболяване на сърцето

16.11.2016069

Скорошно изследване показа, че пушенето на канабис може да удвои риска от рядко заболяване, което рязко отслабва ритъма на сърцето и може да доведе до изключително опасни последици.

Наркотици - Комбинирате алкохол с енергийна напитка - ставате зависими от кокаин!

Комбинирате алкохол с енергийна напитка - ставате зависими от кокаин!

29.10.2016091

Комбинацията между алкохол и енергийни напитки може да е крайно опасна. Действието ѝ се оказва толкова силно, колкото това на кокаина. Последствията за дългосрочното здраве и цялостно състояние - също.

Наркотици - Жана Бергендорф отърва затвора, размина се с глоба

Жана Бергендорф отърва затвора, размина се с глоба

27.04.20160122

Делото на певицата Жана Бергендорф се гледа днес. от прокуратурата съобщиха, че ѝ е поставена единствено административна глоба.

Наркотици - Здравни безумия от миналото

Здравни безумия от миналото

23.12.20150866

Медицинската наука е процес, развивал се във времето в течение на векове. Човечеството не се е събудило един ден със знанието как да лекува различните болести. Ето и най-фрапиращите здравни безумия от миналото.

Наркотици - Забравете Холандия, най-много канабис се пуши в Исландия

Забравете Холандия, най-много канабис се пуши в Исландия

27.08.20150472

Макар и да е наложено мнението, че със своите либерални закони и специални кафенета за пушене на канабис в Холандия ще се пуши най-много от омайната билка, това в действителност е далеч от истината.

Наркотици - Наркомания

Наркомания

04.06.201501308

Наркоманията е състояние на психическа или комбинация от психическа и физическа зависимост към определен вид вещество. Наркоманията е хронично рецидивиращо заболяване. Лечение на наркомания.

Наркотици - Психоза грози пушещите канабис

Психоза грози пушещите канабис

17.02.20150760

Въпреки опитите да се докаже, че канабисът е безопасен, проучване на британски учени показа, че употребяващите лекия наркотик са заплашени от развиване на психоза.

Наркотици - Електронните цигари ни водят към твърди наркотици

Електронните цигари ни водят към твърди наркотици

09.09.20140249

Изследвания показват, че всъщност никотинът променя мозъка и развива нуждата от кокаин. Анализ, направен при хора, показва подобен ефект, като се твърди, че последиците са най-изявени сред т. нар. бивши пушачи.

Наркотици - Същност и прояви на абстиненцията

Същност и прояви на абстиненцията

12.02.201315527

Абстиненцията е състояние след внезапно прекъсване на продължителен прием на наркотици и алкохол. Състоянието е резултат на физическата и психическата зависимост, създадена заради продължителен прием на психотропни средства.

Наркотици - Линдзи Лоън се върна към алкохола и наркотиците

Линдзи Лоън се върна към алкохола и наркотиците

02.12.20120475

Лошото момиче на Холивуд Линдзи Лоън е поела смъртоносна посока право надолу, съобщават американските медии. Тя се е върнала стремглаво към вредните си навици.

Наркотици - Чарли Шийн се връща към лошите си навици

Чарли Шийн се връща към лошите си навици

02.11.20120216

Не мина много време преди скандалният актьор Чарли Шийн отново да се прояви. Звездата от Anger Management се е върнал към стария си начин на живот, с много алкохол, наркотици и платена любов.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани