Народна медицина при ишиас

Народна медицина при ишиас

Това е универсално средство, известно най-вече на азиатците. Но и древните египтяни са го използвали за лечение на ишиас.

1

Народна Медицина

Народна Медицина - последните теми, подбрани публикаци и съвети. Информация за Народна Медицина от Ezine.bg. Преглед на статиите за Народна Медицина. Български портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Народна Медицина.
Народна Медицина - Народна медицина при кожни раздразнения

Народна медицина при кожни раздразнения

26.09.201501600

Кожните раздразнения са често срещано оплакване, а причините за появата им могат да бъдат различни. Понякога излекуването на раздразнението трае седмици. Предлагаме ви няколко рецепти, с които лесно и бързо ще отстраните проблема.

Народна Медицина - Комбинацията мента и канела облекчава рани

Комбинацията мента и канела облекчава рани

18.07.20150925

Ново изследване на учени от Масачузетския университет в Амхърст доказа, че комбинацията от мента и канела може да послужи като природно лекарство за по-бързо зарастване на рани и тяхното дезинфекциране.

Народна Медицина - Народната медицина при висока температура

Народната медицина при висока температура

02.03.201505889

Високата температура не е заболяване, а симптом за някакъв проблем в организма. Народната медицина ни дава много рецепти, които можем да опитаме, за да свалим температурата.

Народна Медицина - Сироп от лук облекчава дишането

Сироп от лук облекчава дишането

22.11.201402827

Един от симптомите, които обикновено отшумяват бавно, е кашлицата. В началото тя е суха и е изключително мъчителна. За да се отървете от тази кашлица, можете да се доверите на домашен сироп, който се приготвя с лук.

Народна Медицина - Народни илачи при зъбобол

Народни илачи при зъбобол

04.04.2014018501

Още от нашите баби до днешни дни са достигнали народните рецепти за борба със зъбобола и болни венци. Народната медицина за зъбобола препоръчва рецепти със синап, сланина, мед, карамфил.

Народна Медицина - Горчиви, но полезни дарове от природата

Горчиви, но полезни дарове от природата

24.12.201301420

Въпреки че са познати със свежите и сладките си аромати, лайката, ментата и глухарчето са част от групата на горчивите билки.

Народна Медицина - Народна медицина при глосит

Народна медицина при глосит

01.10.201303555

Известни са много ефективни рецепти от традиционната медицина за лечение на това възпаление на езика. Те могат да се използват като самостоятелни лекарства за глосит или като допълнение към традиционната терапия с лекарства.

Народна Медицина - Домашни лекове против стрии

Домашни лекове против стрии

19.06.2013030296

Всяка жена би искала да се отърве от стриите. За това съществуват домашни средства, които може да се опитат, преди да бъде посетен скъп козметичен салон.

Народна Медицина - Народна медицина при пърхот

Народна медицина при пърхот

12.03.2013010622

Често пърхотът се получава при лоша хигиена, нарушаване на функциите на храносмилателната система, както и в резултат на стрес. Той не се счита за заболяване, но задължително трябва да се лекува.

Народна Медицина - Народна медицина с кимион

Народна медицина с кимион

21.02.201305606

Действа противовъзпалително на дихателните пътища и може да помогне дори на кърмачките. Веществата, които се съдържат в него, могат да увеличат кърмата.

Народна Медицина - Народна медицина при болни венци

Народна медицина при болни венци

01.02.2013014062

Едно от най-неприятните състояния, в които може да изпаднем, е кървенето на венците. Ако все пак сте решили да се посъветвате с народната медицина, ето какво има да ви каже тя по въпроса с кървенето на венците.

Народна Медицина - Народна медицина при малокръвие

Народна медицина при малокръвие

09.01.201307130

При малокръвие трябва да се следват съветите на народната медицина, които много помагат и са проверени през годините. Няколко железни пирона, коприва, моркови и червено цвекло помагат при малокръвие

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни