Народна медицина при кожни раздразнения

Народна медицина при кожни раздразнения

0

Кожните раздразнения са често срещано оплакване, а причините за появата им могат да бъдат различни. Понякога излекуването на раздразнението трае седмици. Предлагаме ви няколко рецепти, с които лесно и бързо ще отстраните проблема.

1
Народна Медицина - последните теми, подбрани публикаци и съвети. Информация за Народна Медицина от Ezine.bg. Преглед на статиите за Народна Медицина. Български портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Народна Медицина.

Популярни

Народна Медицина - Комбинацията мента и канела облекчава рани

Комбинацията мента и канела облекчава рани

18.07.20150535

Ново изследване на учени от Масачузетския университет в Амхърст доказа, че комбинацията от мента и канела може да послужи като природно лекарство за по-бързо зарастване на рани и тяхното дезинфекциране.

Народна Медицина - Народната медицина при висока температура

Народната медицина при висока температура

02.03.201502879

Високата температура не е заболяване, а симптом за някакъв проблем в организма. Народната медицина ни дава много рецепти, които можем да опитаме, за да свалим температурата.

Народна Медицина - Сироп от лук облекчава дишането

Сироп от лук облекчава дишането

22.11.20140963

Един от симптомите, които обикновено отшумяват бавно, е кашлицата. В началото тя е суха и е изключително мъчителна. За да се отървете от тази кашлица, можете да се доверите на домашен сироп, който се приготвя с лук.

Народна Медицина - Народни илачи при зъбобол

Народни илачи при зъбобол

04.04.2014214155

Още от нашите баби до днешни дни са достигнали народните рецепти за борба със зъбобола и болни венци. Народната медицина за зъбобола препоръчва рецепти със синап, сланина, мед, карамфил.

Народна Медицина - Горчиви, но полезни дарове от природата

Горчиви, но полезни дарове от природата

24.12.201301103

Въпреки че са познати със свежите и сладките си аромати, лайката, ментата и глухарчето са част от групата на горчивите билки.

Народна Медицина - Народна медицина при глосит

Народна медицина при глосит

01.10.201302596

Известни са много ефективни рецепти от традиционната медицина за лечение на това възпаление на езика. Те могат да се използват като самостоятелни лекарства за глосит или като допълнение към традиционната терапия с лекарства.

Народна Медицина - Домашни лекове против стрии

Домашни лекове против стрии

19.06.2013023251

Всяка жена би искала да се отърве от стриите. За това съществуват домашни средства, които може да се опитат, преди да бъде посетен скъп козметичен салон.

Народна Медицина - Народна медицина при пърхот

Народна медицина при пърхот

12.03.201306399

Често пърхотът се получава при лоша хигиена, нарушаване на функциите на храносмилателната система, както и в резултат на стрес. Той не се счита за заболяване, но задължително трябва да се лекува.

Народна Медицина - Народна медицина с кимион

Народна медицина с кимион

21.02.201303935

Действа противовъзпалително на дихателните пътища и може да помогне дори на кърмачките. Веществата, които се съдържат в него, могат да увеличат кърмата.

Народна Медицина - Народна медицина при болни венци

Народна медицина при болни венци

01.02.2013010319

Едно от най-неприятните състояния, в които може да изпаднем, е кървенето на венците. Ако все пак сте решили да се посъветвате с народната медицина, ето какво има да ви каже тя по въпроса с кървенето на венците.

Народна Медицина - Народна медицина при малокръвие

Народна медицина при малокръвие

09.01.201305475

При малокръвие трябва да се следват съветите на народната медицина, които много помагат и са проверени през годините. Няколко железни пирона, коприва, моркови и червено цвекло помагат при малокръвие

Народна Медицина - Народна медицина при възпалено гърло

Народна медицина при възпалено гърло

19.12.2012489914

Когато установите наличието на възпалено гърло, това е знак, че сте жертва на вирусна или бактериална инфекция. Народната медицина е доказала своите способности многократно в лечението на възпалено гърло

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани