Феновете на татусите имат суперсилен имунитет

Феновете на татусите имат суперсилен имунитет

0

Татуировките, така модерни в последните години, могат да се окажат полезни за здравето. Направата им върху кожата засилва имунитета.

1
Настинки - последните статии, избрани публикаци и съвети. Информация за Настинки от Ezine.bg. Списък на статиите за Настинки. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Настинки.
Настинки - Хомеопатия при настинка и грип: Какво трябва да знаем?

Хомеопатия при настинка и грип: Какво трябва да знаем?

24.12.20160130

В хомеопатията има много лекарства за лечение на настинки и грип. Тя отдавна е доказала своята ефикасност при подобни заболявания.

Настинки - Доказаха съществуването на грип, засягащ само мъжете

Доказаха съществуването на грип, засягащ само мъжете

19.12.2016044

Проучване доказа, че съществуват някои инфекциозни заболявания, които са много по-вредни за мъжете, отколкото за жените.

Настинки - Не изхвърляйте мандариновите кори! Помагат при куп заболявания

Не изхвърляйте мандариновите кори! Помагат при куп заболявания

04.12.201607059

Мандарините са любим плод на малки и големи. Те са сладки, сочни, ободряващи и засищащи. Тези уханни плодове обаче освен вкусна храна са и своеобразна природна аптека. А някои от най-полезните им вещества се намират в кората.

Настинки - Край на зимната настинка! Изобретиха ваксина срещу досадното заболяване

Край на зимната настинка! Изобретиха ваксина срещу досадното заболяване

26.11.2016073

Малко са хората, които не се разболяват през зимата от така досадната настинка. На повечето хора това им се случва дори и по няколко пъти през студения сезон. Макар и на пръв поглед да изглежда безвредна, зимната настинка може да е изключително опасна за

Настинки - Лекове срещу настинка, които наистина работят

Лекове срещу настинка, които наистина работят

09.11.201601215

Вирусите стават все по-устойчиви, затова трябва да знаем какви мерки да вземем още в първите мигове, когато започнем да усещаме, че се разболяваме.

Настинки - Пригответе си тази лечебна супа вместо антибиотик!

Пригответе си тази лечебна супа вместо антибиотик!

29.03.20160606

Зимата си отива, но с промяната на времето отново ни нападат вируси и микроби. Вместо за пореден път да попаднете в капана на затворения кръг на приема на медикаменти и болестите, то заложете на вкусна супа, която може да замести всеки антибиотик.

Настинки - Как да отпушим носа на детето?

Как да отпушим носа на детето?

22.11.201505827

Силните лекарствени препарати за отпушване на носа невинаги са подходящи за употреба при малки деца. Затова преди да хукнете към аптеката, опитайте да облекчите състоянието на детето с безвредни средства.

Настинки - Изненадващите приложения на алуминиевото фолио в домакинството

Изненадващите приложения на алуминиевото фолио в домакинството

24.10.201506661

Алуминиевото фолио се използва не само за готвене - то е безценен помощник в домакинството, но повечето хора не знаят за приложенията му. С алуминиево фолио с лекота може да наострите ножиците, да почиствате захабени прибори и да гладите по-лесно.

Настинки - Пилешка супа и кисело мляко гонят настинките

Пилешка супа и кисело мляко гонят настинките

10.10.20150608

Сезонът и грипните и простудни заболявания предстои, като лекарите ни съветват ежедневно да спазваме няколко препоръки за по-здрав имунитет. Методите са лесни, но повечето от нас забравят за тях.

Настинки - Причини за често кихане

Причини за често кихане

04.06.201501870

Най-общото обяснение на кихавицата е, че се появява вследствие на дразнение на носната лигавица. Има и състояния, когато кихавиците просто не могат да спрат. А ето и кои са най-честите причини за безспирното кихане.

Настинки - Как да се предпазите от настинки

Как да се предпазите от настинки

30.03.201501616

С настъпването на все по-студените зимни дни значително се увеличава броят на хората с простудни и инфекциозни заболявания. Как да подсилим имунната си система срещу настинки.

Настинки - Настинка

Настинка

29.03.201504027

Настинката е вирусно заболяване, от което възрастните хора страдат между до 4 пъти годишно. Симптоми при настинка. Лечение на настинка и хранене.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани