Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

Тормозят ви натрапчиви мисли? Ето как да се справите

Натрапчивите мисли спохождат всеки от нас. Някои отминават незабелязано, други са досадни. В други случаи обаче те могат да са породени от някакъв точно определен проблем. Тогава цялостното ви състояние може да се влоши до крайна степен.

1

Негативни мисли

Негативни мисли - актуални теми, подбрани публикаци и идеи. Всичко за Негативни мисли от Ezine.bg. Преглед на статиите за Негативни мисли. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Негативни мисли.
Негативни мисли - Лекарство срещу негативни мисли – и това го има!

Лекарство срещу негативни мисли – и това го има!

01.12.20170960

Учени успяха да открият какво причинява нашите мисловни тревоги и дори предложиха варианта, чрез който може да се отървем от тях

Негативни мисли - Това просто упраженение ще ви помогне да предотвратите проблемите

Това просто упраженение ще ви помогне да предотвратите проблемите

10.04.20170343

Само с едно лесно упражнение, може да предотвратите задълбочаването на проблемите си, а да се справите с тях още в самото начало. Нужно е само едно нещо, което ще ви спаси от големите неприятности.

Негативни мисли - Дълголетието и щастието не са свързани!

Дълголетието и щастието не са свързани!

21.12.20150507

Учените разкриха, че няма особена връзка между щастието и дълголетието. Австралийско-британско проучване е установило, че щастието не носи повече години живот.

Негативни мисли - Изпитани методи за премахване на негативните мисли

Изпитани методи за премахване на негативните мисли

04.10.201503713

Според изследвания на психолози, най-лесният вариант да се отървем от негативното мислене, е да запишем мислите си на лист. Самото излагане на мислите на хартия, ги прави по-малко разрушителни, обясняват специалистите.

Негативни мисли - Негативното мислене ни разболява

Негативното мислене ни разболява

11.08.201502339

Идеята за връзката между душа и тяло е позната на повечето хора. Вече е доказано, че стресът може да доведе до физически симптоми.

Негативни мисли - Що е то когнитивно-поведенческа терапия

Що е то когнитивно-поведенческа терапия

05.08.20150893

Поведенческата терапия, наричана още когнитивно-поведенческа терапия, е ефективен метод за лечение на тревожност и депресия. Чрез нея се цели промяна на дисфункционалното мислене и поведение, довели до тези проблеми.

Негативни мисли - Шест знака, че пропилявате живота си

Шест знака, че пропилявате живота си

09.07.201408306

Шест знака могат да ви посочат, че наистина пропилявате живота си и че трябва да вземете нещата в свои ръце, докато все още има време да промените нещата.

Негативни мисли - Негативните мисли увреждат здравето

Негативните мисли увреждат здравето

21.06.201402056

Проучването е направено от американски специалисти – според резултата хората, които имат проблем с доверието, са два пъти по-застрашени да развият деменция от останалите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни