Топ 4 причини, поради които не можете да отслабнете

Топ 4 причини, поради които не можете да отслабнете

0

Има не една, а четири причини, които могат да пречат на усилията ви да се отървете от излишните килограми. След като ги разберете, можете по-лесно да се фокусирате към преодоляването им.

1
Нервна система - актуални заглавия, подбрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Нервна система от Ezine.bg. Обзор на статиите за Нервна система. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Нервна система.
Нервна система - Храни за нервите

Храни за нервите

26.07.2016214057

Храните, които съдържат желязо, са полезни за нервите. За добра нервна система трябва да консумирате продукти, които съдържат витамини от групата В - зелените зеленчуци, портокалите, бананите, авокадото.

Нервна система - Причини за намалена чувствителност на кожата

Причини за намалена чувствителност на кожата

29.07.20150385

Намалената чувствителност на кожата говори за определени нарушения на нервната система. Състоянието изисква спешна консултация с невролог.

Нервна система - Храни и съвети при неврит

Храни и съвети при неврит

19.04.201501070

По време на най-силните кризи при неврити народната медицина ограничава продуктите, които възбуждат дейността на нервната система. Това са острите подправки, кафето, черният и зеленият чай, какаото, алкохолът, тютюнът

Нервна система - Неврастения

Неврастения

03.04.201504742

Неврастенията представлява невротично състояние, при което има силно повишена нервна възбуда. При неврастения умората е основен симптом. Неврозите се разделят неврастения, психастения и хистерия.

Нервна система - Предозирането с фолиева киселина влияе на мозъка

Предозирането с фолиева киселина влияе на мозъка

22.08.201402214

Важно е приемът на фолиева киселина, особено при бременните жени, да се контролира с повишено внимание. Често с цел предпазване от вродени дефекти на плода се препоръчва приемът ѝ няколко месеца преди забременяването.

Нервна система - Изгонете стреса с медитация

Изгонете стреса с медитация

24.04.201401288

Медитативната практика насища с много кислород клетките ни, усмирява нервната система и гони стреса. Тази практика може да се провежда у дома и на работното място.

Нервна система - Невенът – безценен дар от природата

Невенът – безценен дар от природата

22.04.201423304

Цветовете на невена действат успокоително на централната нервната система, понижават усещането на раздразнение и умора. Съцветията помагат за зарастването на епитела на кожата при раздразнения.

Нервна система - Хитринки за свежо настроение с лимон

Хитринки за свежо настроение с лимон

16.03.201402392

Тайната сила на лимона има способността да тонизира и освежава тялото и организма на човек. Лимонов лосион за тяло действа успокояващо на нервната система.

Нервна система - Бабини илачи при изнервеност

Бабини илачи при изнервеност

18.09.2013240914

Дните, в които живеем, са изпълнени с напрежение и проблеми. Рано или късно много хора реагират на подобен стрес с изключителна изнервеност.

Нервна система - Как да си успокоим нервната система

Как да си успокоим нервната система

21.08.2013120819

При преодоляване на нервни пренапрежения на първо място трябва да сте достатъчно силни, за да се противопоставите на проблема, който ви измъчва. Всъщност ядосването не ви помага с нищо – нито ще реши проблемите, нито ще помогне да намерите решение.

Нервна система - Прегръдката лекува

Прегръдката лекува

23.07.201301759

Прегръдките усилват имунната система и влияят добре на централната нервна система. Прегръдките подобряват съня и затова се препоръчват при безсъние.

Нервна система - Бърз тест: Колко съм здрав?

Бърз тест: Колко съм здрав?

15.05.201308574

Здравето обикновено е едно от нещата, които не забелязваме, когато ги имаме. Започваме да му обръщаме по-специално внимание и да се грижим за него, едва когато сме го изгубили. Този подход е напълно грешен.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани