Храни за нервите

Храни за нервите

2

Храните, които съдържат желязо, са полезни за нервите. За добра нервна система трябва да консумирате продукти, които съдържат витамини от групата В - зелените зеленчуци, портокалите, бананите, авокадото.

1

Нервност

Нервност - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко за Нервност от Ezine.bg. Преглед на статиите за Нервност. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Нервност.
Нервност - Как да намалим симптомите на менопаузата?

Как да намалим симптомите на менопаузата?

08.01.201502093

Според специалистите здравословното хранене, физическата активност и менталната активност са все стъпки, които повлияват благоприятно бъдещото здраве на жените в периода на менопауза и след него.

Нервност - Съдбата на мъжа зависи от отношенията с баща му

Съдбата на мъжа зависи от отношенията с баща му

17.08.2014038648

Мъжете, които в детството си не са получавали достатъчно любов и подкрепа от бащите си в трудни ситуации, са нервни и са подложени на повече стресови ситуации.

Нервност - Ако сте нервни, четете

Ако сте нервни, четете

28.03.201402362

Когато изпаднете в стресова ситуация, шест минути четене на увлекателен текст ще нормализират пулса ви и ще отпуснат мускулите ви. Четенето действа по-добре от видеоигрите.

Нервност - Как да си успокоим нервната система

Как да си успокоим нервната система

21.08.2013023985

При преодоляване на нервни пренапрежения на първо място трябва да сте достатъчно силни, за да се противопоставите на проблема, който ви измъчва. Всъщност ядосването не ви помага с нищо – нито ще реши проблемите, нито ще помогне да намерите решение.