Хипотония

Хипотония

Хипотонията е медицински термин, с който се обозначава ниското кръвно налягане. Хипотонията може да бъде свързана с различни заболявания. Симптоми при хипотония. Лечение на хипотония.

1

Ниско кръвно налягане

Ниско кръвно налягане - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Ниско кръвно налягане от Ezine.bg. Списък на статиите за Ниско кръвно налягане. Онлайн журнал за здраве, красота, дом и градина, родители и деца и Ниско кръвно налягане.
Ниско кръвно налягане - Внимавайте с кръвното в горещините

Внимавайте с кръвното в горещините

01.08.201304917

Дори да имате нормално кръвно, в жегите ще се чувствате не особено комфортно. Хората, които имат проблеми с кръвното, се чувстват още по-зле в горещините.

Ниско кръвно налягане - Ускорен пулс и ниско кръвно налягане

Ускорен пулс и ниско кръвно налягане

21.06.20130104439

Лечението на ускорения пулс и ниското кръвно трябва да бъдат определени от специалист, тъй като причините за появата на тези два симптома обикновено са сериозни.

Ниско кръвно налягане - Висок холестерол и ниско кръвно налягане

Висок холестерол и ниско кръвно налягане

06.12.201209742

Високият холестерол ви поставя в опасност от сърдечносъдови заболявания. Ниското кръвно налягане по някакъв начин може да подпомогне този риск.

Ниско кръвно налягане - Жегите морят и хората с ниско кръвно

Жегите морят и хората с ниско кръвно

29.07.201102066

Проблемите в работата на сърцето могат да предизвикат и загуба на магнезий и калий. Тези липси често водят до припадъци сред хипотониците. Хипотониците трябва да пият много течности.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни