Четири билки за по-добро либидо

Четири билки за по-добро либидо

Слабото представяне на интимния терен води след себе си редица емоционални проблеми. Много са причините за намаленото либидо, като най-честите сред тях са стресът, застоялият начин на живот, нездравословното хранене. За щастие природата е универсален лечи

1

Ниско либидо

Ниско либидо - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Ниско либидо от Ezine.bg. Преглед на статиите за Ниско либидо. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Ниско либидо.
Ниско либидо - Полезните свойства на маслото от иланг-иланг

Полезните свойства на маслото от иланг-иланг

02.06.20150432

Смята се, че маслото от иланг-иланг засилва желанието за интимност и дори че подобрява издръжливостта. Особено препоръчително е да се използва от хора, които са изгубили интерес към секса вследствие на натоварено ежедневие, стрес

Ниско либидо - На 3 г от връзката жената губи желанието за секс

На 3 г от връзката жената губи желанието за секс

12.01.201501000

Руско проучване твърди, че жените са полът, който първи губи желанието си за секс. Въпреки това дамите гледат на интимните контакти като на съпружеско задължение и не се отказват от тях.

Ниско либидо - Билки за възбуждане

Билки за възбуждане

29.07.201408050

Както за мъжете, така и за жените билковите средства, които работят за подобряване на либидото, не само ще подобрят сексуалния живот, но и ще подхранят цялостното здраве и благополучие.

Ниско либидо - Мъжете с врат над 35 см са слаби любовници

Мъжете с врат над 35 см са слаби любовници

15.11.20130850

Изследването е проведено от медицинския университет в Анкара. В него участие са взели 92-ма мъже на възраст от 40 до 60 години. Резултатите показват, че еректилна дисфункция се наблюдава само при тези с голяма вратна обиколка.

Ниско либидо - Съвременният мъж - стресиран и без желание за секс

Съвременният мъж - стресиран и без желание за секс

18.08.201301359

Учените твърдят още, че във всяка шеста двойка, жената има по-големи желания за секс, отколкото мъжа. Цели 46 процента от господата, които нямат желание да бъдат интимни с партньорките си, са се оплаквали от преумора и стрес

Ниско либидо - Причини за ниско либидо

Причини за ниско либидо

28.07.201307384

Понякога се случва така, че либидото намалява. Има различни причини, поради които либидото може да стане по-ниско. Факторите за ниското либидо могат да са както физически, така и психологически.

Ниско либидо - Натурална виагра от природата

Натурална виагра от природата

27.01.201308918

Безброй са причините в нашето забързано ежедневие, които могат да доведат до сексуални проблеми и ниско либидо. Стрес, лошото хранене са само част от причините. Природата отново има решение с няколко изпитани натурални лека

Ниско либидо - Топ съвети за сексуална мощ

Топ съвети за сексуална мощ

08.12.201105669

Понякога интимните ласки ви се струват най-неприятното нещо на света. В комбинация с перманентно лошо настроение и липса на самочувствие, този проблем говори за ниско либидо.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни