Как да отгледате дете със здравословно самочувствие

Как да отгледате дете със здравословно самочувствие

Всеки родител иска децата му да се представят във възможно най-добрата си светлина, но за тази цел те трябва да имат стабилно самочувствие и да вярват в себе си

1

Отглеждане на дете

Отглеждане на дете - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Отглеждане на дете от Ezine.bg. Преглед на статиите за Отглеждане на дете. Български сайт за здраве, диети, дом, семейство и Отглеждане на дете.
Отглеждане на дете - Четири паник ситуации за всяка майка и бебето ѝ

Четири паник ситуации за всяка майка и бебето ѝ

01.06.201604064

Повечето специалисти съветват при температура под 38. 4 градуса при бебета да не се дават лекарства, а само да се налагат студени компреси и да се приемат много течности.

Отглеждане на дете - Как да отгледаме щастливи деца?

Как да отгледаме щастливи деца?

23.03.201601064

За родителите най-важното нещо е детето им да е здраво. Следващо по важност е неговото щастие. Пътя към постигане на тази цел следва следните стъпки

Отглеждане на дете - Схема на развитието на децата от 10 месеца до 2 години

Схема на развитието на децата от 10 месеца до 2 години

09.01.201601095

Най-често до 2-годишна възраст детето вече може да се изкачва и да слиза по стълбите, да се храни самостоятелно, да може да играе осъзнато и дългоочакваният момент - да може да общува с Вас чрез прости изречения. Ето какво е важно да знаете за този период

Отглеждане на дете - Тибетски възгледи за отглеждане на дете

Тибетски възгледи за отглеждане на дете

04.11.201402327

Ако детето ви е навършило 15 години и вие не сте му показали, че го приемате като зряла личност, то често ще се бунтува и ще се отдалечи от вас.

Отглеждане на дете - Младите бащи изпадат най-често в депресия

Младите бащи изпадат най-често в депресия

09.05.20140448

Следродилната депресия е сравнително често явление и както се оказва от едно ново проучване, се среща и при двата пола. Тя може да засегне една на всеки четири майки, а при бащите по-често се проявява до навършване на двадесет и петата им година.

Отглеждане на дете - Как да облекчим съня при болното дете

Как да облекчим съня при болното дете

13.01.20140858

Когато мъничето ви е болно то се нуждае от двойно повече любов и внимание от мама и татко. Дарявайте му цялата си грижа и нежност винаги, но когато е болничко проявявайте по-голямо внимание към мъничето.

Отглеждане на дете - Развиващи игри за малки деца

Развиващи игри за малки деца

03.12.201301227

Подобни игри могат да се намерят за детенце на всяка възраст. Но освен да купите игра, можете и да измислите такава. За детето ви няма нищо по-хубаво от това да прекара малко повече време с вас.

Отглеждане на дете - Какъв тип родител сте?

Какъв тип родител сте?

20.09.201302061

Експертите разграничиха 3 типа родители - лъв, териер и пингвин. Допитване във Великобритания установи, че нагласата на майките и бащите, когато децата са във ваканция, може да се класифицира в 3 типа поведение.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни