Учени: 50 химикала в ежедневието причиняват рак

Учени: 50 химикала в ежедневието причиняват рак

Учените са установили връзка между коварното заболяване и някои химикали. 50 от тях, които имат според учените несъществен ефект върху организма поотделно, се приемат за опасни, ако бъдат комбинирани с други химикали.

1

Отрови

Отрови - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Отрови от Ezine.bg. Списък на статиите за Отрови. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Отрови.
Отрови - Невидимите отрови около нас

Невидимите отрови около нас

22.10.201302612

Всеки сам отговаря за своето здраве. Но как да се предпазим от невидимите отрови, които ни заобикалят. Сред тях с плесените, почистващите препарати, бързото хранене

Отрови - Да изхвърлим всички пестициди и отрови от дома

Да изхвърлим всички пестициди и отрови от дома

19.07.201301982

Изхвърлянето на пестицидите и отровите от дома, за да заживеете спокойно и една идея по-природосъобразно, изглежда сложен и бавен процес. Но това въобще не е така.

Отрови - Изчистване на организма от отрови

Изчистване на организма от отрови

06.07.2013041158

Ако ли просто сте решили да прочистите профилактично организма си, то една комбинация от сурови сокове не само ще ви помогне, но и ще ви даде нови сили, и ще ви презареди с енергия.

Отрови - Домашните растения - филтри срещу отровите

Домашните растения - филтри срещу отровите

01.12.201001737

Стайните растения са не само за красота. Растенията умеят да подлъщат въглеродния газ, да произвеждат кислород и да пречистват въздуха от отрови.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни