Как да направим перфектния грим котешки очи

Как да направим перфектния грим котешки очи

0

Макиажът, издържан в стил котешко око, от години е фаворит сред представителките на нежния пол. Постигането му е истинско предизвикателство, но крайният резултат винаги си заслужава.

1
Очна Линия - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Практична информация за Очна Линия от Ezine.bg. Обзор на статиите за Очна Линия. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Очна Линия.
Вредни ли са моливите за очи?Очна Линия - Вредни ли са моливите за очи?

04.03.201501322

На местата, където се поставя моливът, лигавицата е тънка и нежна и осеяна с малки кръвоносни съдове. Така попадналите бактерии моментално се пренасят в тялото.

Какво не знаете за очната линия?Очна Линия - Какво не знаете за очната линия?

14.02.20150969

Очната линия се превърна във вярна приятелка на всички жени по света още с появата на Одри Хепбърн в Закуска в Тифани.

Как да си поставим очна линия без грешкаОчна Линия - Как да си поставим очна линия без грешка

25.01.201512847

Очната линия придава драматичен и секси вид, но нейното нанасяне е фино изкуство. С повече тренировки на ръката обаче и сами можете да изрисувате тънката линия перфектно.

Тенденции в грима за пролет-лято 2014Очна Линия - Тенденции в грима за пролет-лято 2014

16.04.20141370

Ружът се завръща, като най-подходящите тонове за пролетта и лятото ще бъдат розовото и прасковеното. Целта е тенът ви да изглежда летен, нежен и максимално естествен.

Десет козметични продукта, които всяка жена трябва да имаОчна Линия - Десет козметични продукта, които всяка жена трябва да има

17.04.201306564

Има няколко козметични продукта, които всяка себеуважаваща се дама трябва да има с дамския си несесер. Ето 10-те тайни оръжия на женската красота

Очната линия винаги придава загадъчност на погледаОчна Линия - Очната линия винаги придава загадъчност на погледа

29.03.201312576

За да бъдат очите красиви, очната линия е универсален грим, който става за всякакви поводи. Очната линия е три вида - течна, прахообразна и с твърда четка. Трикове за нанасяне на туша.

Гримираме се една година от живота сиОчна Линия - Гримираме се една година от живота си

23.02.20130593

Не е лесно да си жена. Трябва да намериш сили и начин да съчетаеш успешна кариера с отглеждането на едно-две деца, да поддържаш перфектна фигура и безупречен външен вид, включително и грим

Очна линия в стил Котешко ОкоОчна Линия - Очна линия в стил Котешко Око

13.11.201205323

Правилно сложената очна линия отива на всяка дама. Има много начини, по които можете да се гримирате с помощта само на очна линия, но най-популярният през последните няколко сезона се оказва котешкото око.

Как да си направим очна линияОчна Линия - Как да си направим очна линия

14.10.201207786

Очната линия дава акцент и съсредоточава вниманието върху очите. Използвайте течна очна линия, за да дадете на очите си драматичен вид и ефекта на котешките очи.

Съвети при нанасянето на червилоОчна Линия - Съвети при нанасянето на червило

16.06.201201711

Както при нанасянето на сенки или очна линия, така и при слагане на червилото има няколко по-важни момента. Ако е подбрано правилно, то може да бъде и страхотен акцент.

Подходящ грим според формата на очитеОчна Линия - Подходящ грим според формата на очите

13.06.201202920

Правилно нанесеният грим може да ви помогне да изглеждате още по-блестящо. Всеки от нас има свои лични физически недостатъци, но ако знаете как, винаги можете да ги прикриете.

Как да освежим уморените очи?Очна Линия - Как да освежим уморените очи?

22.02.201103069

Когато сте изморена или болна, очите са първите, които издават вашето неразположение. Използвайте следните трикове, за да освежите и изсветлите очите и да си придайте ведър и отпочинал вид.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Очна Линия - интересни новини и заръки от Езине.бг. Авторски публикации за Очна Линия, здравословно хранене, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на модерния българин. Потърсете най-любопитното относно Очна Линия. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Очна Линия.