Кога се назначава електромиография

Кога се назначава електромиография

Електромиографията е един от множеството медицински тестове, които лекарят ви може да назначи. Тестът е свързан с нервите, контролиращи мускулите. Провежда се с цел откриването и диагностицирането на заболяване на периферните нерви

1

Периферни нерви

Периферни нерви - актуални статии, подбрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Периферни нерви от Ezine.bg. Преглед на статиите за Периферни нерви. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Периферни нерви.
Периферни нерви - Народна медицина при полиневропатия

Народна медицина при полиневропатия

06.03.201704245

Полиневропатията представлява увреждането на периферните нерви, породено от инфекция, токсично натравяне, липса на фолиева киселина, прекомерна употреба на алкохол или диабет.

Периферни нерви - Кога и защо се прави Електромиография

Кога и защо се прави Електромиография

07.09.201502930

Електромиографията (ЕМГ) всъщност е медицинско изследване, което помага да се диагностицират различни болести, които са свързани с мускулите, както и периферните нерви.

Периферни нерви - Неврит

Неврит

09.07.2015012514

Невритът е изолирано заболяване на отделен периферен нерв. Невритът е сериозно състояние, което може да предизвика силни болки и дискомфорт. Симптоми и лечение при неврит.

Периферни нерви - Невралгия

Невралгия

08.04.20150115737

Невралгията представлява заболяване на някой от периферните нерви. При невралгия настъпва силна болка при мястото на засегнатия нерв. Видове невралгия и лечение на невралгия.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни