Рак на пикочния мехур

Рак на пикочния мехур

Ракът на пикочния мехур е състояние, което представлява неконтролиран растеж и деление на клетките в мехура. Рискови фактори за рак на пикочния мехур. Лечение на рак на пикочния мехур.

1

Пикочен мехур

Пикочен мехур - най-новите теми, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Пикочен мехур от Ezine.bg. Обзор на статиите за Пикочен мехур. Български сайт за здравословен живот, звезди, дом и градина, родители и деца и Пикочен мехур.
Пикочен мехур - Какво е уретрит?

Какво е уретрит?

24.08.201401303

Рискови фактори за поява на уретрит са честата смяна на сексуалните партньори, особено ако не се използват методите на контрацепция.

Пикочен мехур - Съвети за здрава простата

Съвети за здрава простата

20.08.201309911

Честото стимулиране на простатата е добър профилактичен метод срещу простатит - възпаляване на простатата. Съветите за стимулиране на простатата са няколко.

Пикочен мехур - Причини и лечение на честото уриниране

Причини и лечение на честото уриниране

31.10.2012065925

Най-често срещани причинители на честото уриниране са възпалителните процеси – те се появяват вследствие на настинка, изстиване на краката, след което може да се развие и цистит.

Пикочен мехур - Болестни позиви за уриниране

Болестни позиви за уриниране

31.08.201208779

Приемането на течности е жизненоважно за правилното функциониране на организма. Приетите течности се филтрират в бъбреците и през пикочните канали се влива в пикочния мехур.

Пикочен мехур - Зеленият чай облекчава цистита

Зеленият чай облекчава цистита

14.11.201101499

Циститът е възпалително заболяване на лигавицата на пикочния ме­хур. Циститът е доста разпространено заболяване сред жените. Зеленият чай помага при лечение на цистит.

Пикочен мехур - Боровинки и мечо грозде облекчават цистита

Боровинки и мечо грозде облекчават цистита

04.12.201001547

Циститът е много неприятна болест, която атакува жените през зимата. Циститът се провокира от чести възпалителни заболявания на вътрешните полови органи, които са в съседство с пикочния мехур и уретра

Пикочен мехур - Къса пола през зимата = цистит

Къса пола през зимата = цистит

17.03.201004081

Циститът е възпалително заболяване на лигавицата на пикочния мехур. Сред факторите за появата му са настинка, преумората. Кои са най-честите симптоми за цистит? Как протича лечението на цистита?

Пикочен мехур - Циститът е болест само за жените

Циститът е болест само за жените

23.01.201006398

Циститът представлява възпаление на пикочния мехур, което е характерно само за жените. Циститът се появява при възпаление на вътрешните полови органи в близост уретрата. Симптоми на цистита.