Кажете не на смога или как да пречистите въздуха у дома

Кажете не на смога или как да пречистите въздуха у дома

Малко известен, но доста стряскащ факт е, че въздухът, който дишате у дома, е от два до пет пъти по-замърсен и токсичен от този, който дишате на открито. До тук с мнението, че моят дом е моята крепост, нали?

1

Плесен

Плесен - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Информация за Плесен от Ezine.bg. Списък на статиите за Плесен. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Плесен.
Плесен - Прах и акари – ето как да ги премахнете завинаги

Прах и акари – ето как да ги премахнете завинаги

15.05.20170639

Прахта и акарите са сред нещата, от които страда всеки дом. В жилището ни се натрупва толкова много мръсотия, за която не подозираме, че направо не ни се мисли. Има обаче няколко оптимални метода, които ще ви помогнат да победите в битката с нечистотиите.

Плесен - Причини за появата на влага и мухъл

Причини за появата на влага и мухъл

11.04.201508726

Един от най-наболелите проблеми при ремонта на жилището е появата на мухъл и плесен. Една от грешките които правим е, че при поява на мухъл в жилището ни обикновено започваме да го чистим с цел възстановяване на естетическия вид.

Плесен - Плесента в жилището може да причини рак на черния дроб

Плесента в жилището може да причини рак на черния дроб

27.01.201502453

Съществуват приблизително 200 000 вида на гъбичката на плесента. Те често влиза в домовете и се настаняват под килимите и в кухините. Плесента води до алергии, а азбестът причнява рак на черния дроб

Плесен - Мухъл над леглото – опасно ли е?

Мухъл над леглото – опасно ли е?

20.11.201308117

Плесента или мухълът над леглото може да предизвика заболявания на белите дробове с доста сериозни последствия като кръв от гърлото и кървави храчки.

Плесен - Невидимите отрови около нас

Невидимите отрови около нас

22.10.201302674

Всеки сам отговаря за своето здраве. Но как да се предпазим от невидимите отрови, които ни заобикалят. Сред тях с плесените, почистващите препарати, бързото хранене

Плесен - Как да се избавим от алергията към плесени

Как да се избавим от алергията към плесени

23.08.201201239

Ако имате алергия към плесени, това ще се появи като синузит, постназален синдром или очно раздразнение. Не допускайте проникването на плесен в дома ви.

Плесен - Опасен ли е мухълът в дома?

Опасен ли е мухълът в дома?

22.06.201204125

Излагането на мухъл може да дразни очите, кожата, носа, гърлото и белите дробове и при алергичните и неалергичните към мухъл хора. Симптомите са различни и варират от алергични и дразнещи типове до много по тежки състояния.

Плесен - Заболявания от домашния мухъл

Заболявания от домашния мухъл

24.04.2012021190

Домашният мухъл може да бъде много опасен за здравето. Най-засегнати са хора с отслабена имунна система, както и децата и възрастните. Развиват се различни алергии и инфекции.

Плесен - Колоидното сребро гони инфекциите от организма

Колоидното сребро гони инфекциите от организма

24.12.201002345

Колоидното сребро е използвано още от древността. То е ефикасно при голям брой инфекции и възпалителни състояния, предизвикани от болестотворни микроорганизми: бактерии, вируси, гъбички и плесени.

Плесен - Водката освежава дрехите и лъска банята

Водката освежава дрехите и лъска банята

06.09.201006763

Водката ще ви помогне да освежите дрехите си, да успокоите зъбобола, да изчистите кранчетата в банята и да превърнете косата си в разкошна грива. Водката чисти плесен и облекчава болки.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни