Чаша вино седмично за по-голяма плодовитост

Чаша вино седмично за по-голяма плодовитост

Жените, пиещи по една чаша червено вино седмично, имат много по-големи шансове за зачеване. За да се сдобият с така желаното бебе, жените трябва да. . .

1

Плодовитост

Плодовитост - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Плодовитост от Ezine.bg. Списък на статиите за Плодовитост. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Плодовитост.
Плодовитост - Глобалното затопляне намалява раждаемостта

Глобалното затопляне намалява раждаемостта

08.09.20160188

Глобалното затопляне е най-сериозният проблем, който стои пред човечеството днес. То води до покачване на морското равнище, засушавания и наводнения. Оказва се обаче, че води и до друг сериозен проблем – намаляване на раждаемостта.

Плодовитост - Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

27.08.20160609

Понякога, за да може една двойка да се превърне в семейство, освен много любов, е нужен и малко късмет. Всички знаем, че подходящият период за зачеване е овулацията. Кога обаче е най-подходящият момент за зачеване от мъжка гледна точка?

Плодовитост - Слънцезащитните лосиони предизвикват безплодие?

Слънцезащитните лосиони предизвикват безплодие?

04.06.20160249

Учени от университета в Копенхаген предупреждават, че почти половината от съставките, които обикновено са използвани в слънцезащитните лосиони, имитират ефектите от женския хормон прогестерон.

Плодовитост - Господа, захвърлете бельото, ако искате да сте плодовити!

Господа, захвърлете бельото, ако искате да сте плодовити!

23.10.20150816

Господата, които възнамеряват да стават татковци, най-добре да забравят за тесните боксерки. Мъжете трябва да спят голи, за да бъдат по-плодовити.

Плодовитост - Пластмасовите опаковки вредят на плодовитостта

Пластмасовите опаковки вредят на плодовитостта

11.12.20140357

Към здравословните вреди от употребата на пластмасови изделия във всекидневието може да се прибави и неблагоприятното въздействие, което те окозват върху човешката репродуктивна система.

Плодовитост - Защо големите дупета влудяват мъжете

Защо големите дупета влудяват мъжете

28.10.2014013511

Към днешна дата може даже да се поспори дали силната половина на човечеството си пада повече по преливащи бюстове, или предпочита по-сочни дупета.

Плодовитост - Безсънието води до импотентност

Безсънието води до импотентност

13.05.20130745

Липсата на пълноценен сън при младите мъже води до намаляване нивото на тестостерон в организма. Безсънието е рисков фактор на намаляване на плодовитоста и може да доведе до импотентност

Плодовитост - Фитнесът снижава женската плодовитост

Фитнесът снижава женската плодовитост

18.01.20130729

Интензивните фитнес-тренировки могат да намалят плодовитостта на жените. Рискът от безплодие при жените, които твърде често практикуват фитнес, нараства с три пъти повече.

Плодовитост - Доматите подобряват плодовитостта на мъжа

Доматите подобряват плодовитостта на мъжа

10.12.20120571

Доматите са полезни за плодовитостта на мъжете. Антиоксидантът ликопен, който се съдържа в червения зеленчук, предпазва молекулите от свободните радикали, които увреждат сперматозоидите.

Плодовитост - Как да повишим шансовете за зачеване

Как да повишим шансовете за зачеване

19.10.201108046

Една от седем двойки имат проблем със зачеването. Ако сте под напрежение заради подобни проблеми, вижте как по естествен начин можете да си помогнете и да повишите плодовитостта си.

Плодовитост - Плодовитостта на жената зависи от кръвната й група

Плодовитостта на жената зависи от кръвната й група

28.10.2010065172

Способността на жената да зачене се определя от нейната кръвна група. С най-малък шанс се жените с нулева кръвна група. Все пак определящ фактор е възрастта - след 30-40 г шансовете намаляват

Плодовитост - Протеин заплашва бремеността при по-възрастните жени

Протеин заплашва бремеността при по-възрастните жени

07.09.201001572

По-възрастните жени са по-склонни към спонтанни аборти и проблеми с плодовитостта, ако се опитват да имат деца. Това се дължи на протеин, чиито нива с напредването на възрастта спадат.