Днес е Международният ден на прегръдката

Днес е Международният ден на прегръдката

От 1986 година 21 януари се отбелязва като Международния ден на прегръдката. В началото празникът се чествал единствено в САЩ, но след това бързо се разпространил по целия свят.

1

Повишаване на имунитета

Повишаване на имунитета - последните заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Повишаване на имунитета от Ezine.bg. Преглед на статиите за Повишаване на имунитета. Български портал за здраве, звезди, дом и градина, семейство и деца и Повишаване на имунитета.
Повишаване на имунитета - Понижен имунитет! Какво да правя?

Понижен имунитет! Какво да правя?

13.03.201501686

Орехите са идеални за повишаване на имунитета – единият вариант е да хапвате ежедневно по 5-6 ядки. Може да се приготви и отвара с помощта на листата на ореха.

Повишаване на имунитета - Целувката вдига имунитета на жените

Целувката вдига имунитета на жените

01.03.201401753

Целувките повишават имунитета на жената, защото мъжът предава много микроби. Тялото на дамата при целуването веднага изработва антитела и по този начин укрепва имунитетът.

Повишаване на имунитета - Антибиотиците са безумие! От тях се гъбясва!

Антибиотиците са безумие! От тях се гъбясва!

07.02.201402101

В последните години утвърдени лекари масово отричат използването на антибиотици. Те дават съвети как да се предпазим от идващия грип с методите на българската [народна медицина]. Грипната епидемия стана факт не само в някои части, а из цялата страна.

Повишаване на имунитета - Полезните свойства на спермата

Полезните свойства на спермата

19.02.2013044722

Кое това нещо, което мъжете биха предпочели пред един страстен секс? Отговорът е -орален секс. Пиперливия въпрос, който тормози нежната половина на човечеството при правенето на орален секс e да я погълна или не.

Повишаване на имунитета - Естествени имуностимуланти

Естествени имуностимуланти

28.10.201203625

За разлика от химичните препарати, естествените имуностимуланти спомагат за постепенното възстановяване на организма, без при това да нарушават хормоналния баланс.