Психологическите трикове, които ви правят успешен и харесван

Психологическите трикове, които ви правят успешен и харесван

Представяме ви 5 психологически ефекта, които, ако се научите да управлявате и да използвате във ваша полза, животът ви би бил много по-лесен.

1

Подсъзнание

Подсъзнание - актуални статии, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Подсъзнание от Ezine.bg. Преглед на статиите за Подсъзнание. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Подсъзнание.
Подсъзнание - Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го изпозлвате

Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го изпозлвате

10.01.201705485

Ню Ейдж ученията твърдят, че има универсален вселенски закон, според който чрез мислите и нагласите си привличаме добро и лошо събития в живота си. Много обаче не знаят как да използват принципите на този закон.

Подсъзнание - Теория на терора и как мисълта за смъртта ни прави по-успешни

Теория на терора и как мисълта за смъртта ни прави по-успешни

13.11.20160178

Според теорията на терора всеки има стремеж към повишаване на самочувствието си, мислейки за смъртта. Това се изразява в активизиране на ежедневните дейности на човек, като по този начин се достига до символично безсмъртие.

Подсъзнание - Упражненията, с които ще засилите интуицията си

Упражненията, с които ще засилите интуицията си

06.08.20160443

Гласът на интуицията е проявим чрез чувствата. За да я подпомогнем, трябва да развием работата на дясното полукълбо на мозъка.

Подсъзнание - Жените в овулация с перфектна преценка за мъжете

Жените в овулация с перфектна преценка за мъжете

03.09.20120788

Мерникът на жената става най-точен, когато тя е в овулация. Само чрез един единствен поглед по това време на месеца дамите могат с лекота да определят надеждността на противоположния пол.

Подсъзнание - Добрият танцьор е добър и в леглото

Добрият танцьор е добър и в леглото

14.09.20100749

Жените подсъзнателно усещат, че мъжът, който добре се справя на дансинга, ще е добър и в леглото. Според учените това се дължи на симетричните движения на симетричното му тяло.

Подсъзнание - Чуваме само музика, която прилича на говор

Чуваме само музика, която прилича на говор

06.03.20100399

Харесваме музиката, защото подсъзнателно тя ни напомня за човешка реч. Възбуденият говор по тоналност и интервали прилича на мажорно музикално произведение, а тихият и потиснат – на минорно.