Храни и билки срещу отоци

Храни и билки срещу отоци

2

По принцип отоците, които се появяват в тялото са в резултат на възпаление. Обикновено, възпаление е отговора на организма към инфекции, бактерии и вируси.

1

Подуване на краката

Подуване на краката - актуални теми, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Подуване на краката от Ezine.bg. Обзор на статиите за Подуване на краката. Български портал за здраве, красота, дом, семейство и Подуване на краката.
Подуване на краката - Подути крака при бременност

Подути крака при бременност

27.03.201202752

Подуването на краката по време на бременност е често срещано явление. Движете се активно, носете удобни обувки и избягвайте стегнати чорапи.

Подуване на краката - Отоци в краката! Внимавайте, така се почва

Отоци в краката! Внимавайте, така се почва

23.02.20120167149

Краката са барометърът на тялото, който първи алармира за проблеми със здравето. Причини за отичането на ходилата. Лесни трикове за спадането на подуването на краката. Отоци и заболявания на краката.

Подуване на краката - Срещу оток на краката - повече движение

Срещу оток на краката - повече движение

08.06.2011016578

Отокът на краката е често срещан и при обездвижване. Как да подобрите циркулацията на кръвта? Причини за оток на краката.

Подуване на краката - Многобройните ползи на ябълковия оцет

Многобройните ползи на ябълковия оцет

01.03.2011026036

Ябълковият оцет служи не само за овкусяване на салатите и за готвене, но също така за почистване на дома без препарат, унищожаване на бълхи, детоксикация на организма и отслабване.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни