Подути лимфни възли на врата: Какво трябва да знаем?

Подути лимфни възли на врата: Какво трябва да знаем?

Подуването на лимфните възли е ясен знак, че организмът страда. Не бива обаче веднага да си мислите за най-страшното – рак. Има редица заболявания, които могат да доведат до уголемяване на лимфните възли.

1

Подути лимфни възли

Подути лимфни възли - най-новите заглавия, авторски публикаци и съвети. Информация за Подути лимфни възли от Ezine.bg. Обзор на статиите за Подути лимфни възли. Online портал за здраве, звезди, дом, родители и деца и Подути лимфни възли.
Подути лимфни възли - Шест ранни симптома при левкемия

Шест ранни симптома при левкемия

30.01.2017060057

В наши дни ракът се превърна в чумата на 21 век. Поради начина на живот в съвременния свят – храните, стреса и замърсяването, случаите на тежките онкологични заболявания растат главоломно.

Подути лимфни възли - Подути лимфни възли: какво да предприемем?

Подути лимфни възли: какво да предприемем?

26.11.201608379

Ако имате подути лимфни възли, трябва незабавно да се обърнете към лекар. Те са знак за заболяване на организма, което може да е възпаление, инфекция или отключено злокачествено заболяване.

Подути лимфни възли - Инфекциозна мононуклеоза

Инфекциозна мононуклеоза

08.04.201506335

Инфекциозната мононуклеоза или жлезна треска е често срещано вирусно заболяване, което засяга най-вече млади хора и юноши. Симптоми на инфекциозна мононуклеоза и лечение на инфекциозна мононуклеоза.

Подути лимфни възли - Болки под мишниците

Болки под мишниците

12.11.2013068224

Обикновено мястото, където се появят подути лимфни възли, подсказва заболяването. Именно те са тези, които първи реагират на дразнения отвън. Реакцията се изразява в промяна на структурата на възела.

Подути лимфни възли - Симптоми при проблеми с лимфните възли

Симптоми при проблеми с лимфните възли

28.10.2013026544

В случай, че лимфните ви възли са увеличени и спокойно можете да ги напипате, това означава, че нещо във вашия организъм не е съвсем наред. Най-честата причина за увеличени лимфни възли е някаква инфекция.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни