Храни антисептици, които ще те пазят от инфекции през есента

Храни антисептици, които ще те пазят от инфекции през есента

Промяната на сезоните, макар и естествен процес, води до различни заболявания, тъй като хората страдат от настинка, грип, треска, кожни инфекции и алергии. Причината за това е най-вече защото в този момент имунитетът на тялото ни е слаб, тъй като се опитв

1

Полезни Храни

Полезни Храни - актуални статии, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Полезни Храни от Ezine.bg. Преглед на статиите за Полезни Храни. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Полезни Храни.
Полезни Храни - Ето какво да ядем за здрави бели дробове

Ето какво да ядем за здрави бели дробове

28.08.201701258

Няколко са храните, които могат да помогнат за облекчаване и дори превенция на състояния като ХОББ. Вижте какво трябва да ядете, за да предпазите белите си дробове

Полезни Храни - Позволи си да ядеш вредни храни, но виж как и кога!

Позволи си да ядеш вредни храни, но виж как и кога!

29.04.20170696

Вредната храна, известна още с модерното название джънк фууд, всъщност не е толкова опасна. Ако имате желание да влезете във форма, но ви мързи да спортувате, е добре да се научите какво и кога можете да похапвате.

Полезни Храни - Топтенденции в храненето и здравето за 2017-та

Топтенденции в храненето и здравето за 2017-та

16.02.20170304

2017-та година е и всяка една година настъпват и новите модни тенденции във всички области. Такива има и при здравето. Те обикновено се свързват в определени храни, начини за почивка, определени видове спорт и т. н. т. Запознайте с

Полезни Храни - Имуностимулираща терапия само с български продукти

Имуностимулираща терапия само с български продукти

22.12.20160561

Има продукти, които растат свободно по нашите територии и които трябва да вземат централно място в нашето меню. Какво можете да използвате като имуностимулираща терапия, разберете тук

Полезни Храни - Грейпфрутът е идеална храна за жените

Грейпфрутът е идеална храна за жените

16.12.201603261

През зимата грейпфрутите са особено добра храна, тъй като зареждат организма с достатъчно витамини, за да може да се пребори с вирусите – цитрусовият плод е богат и на минерали, фибри, антиоксиданти.

Полезни Храни - Есил Дюран разкри чудната смес, с която слабее

Есил Дюран разкри чудната смес, с която слабее

08.12.201605297

Певицата Есил Дюран е една от най-възрастните поп-фолк изпълнителки у нас. Въпреки своите 47 години обаче тя има тяло, за което повечето млади момичета могат само да си мечтаят.

Полезни Храни - Ти си възрастен. Храни се като такъв!

Ти си възрастен. Храни се като такъв!

27.11.20160227

За да се поддържа равновесието на организма, е необходимо той да получава толкова калории, колкото изразходва, т. е. тяхното количество при възрастните хора трябва да бъде намалено.

Полезни Храни - Пълнозърнестите храни ни пазят от рак и инфаркти

Пълнозърнестите храни ни пазят от рак и инфаркти

17.06.20160162

Универсален метод да живеете по-дълго, са пълнозърнестите храни. Похапвайки ги три пъти дневни, вие си гарантирате дълъг живот без болести.

Полезни Храни - Правила за хранене на жена-йога, живяла до 102 години

Правила за хранене на жена-йога, живяла до 102 години

16.06.20160778

Индра Деви умира, малко преди да навърши 103 години. Тя успява да доживее тази преклонна възраст не само заради йога техниките си, но и заради специалния си хранителен режим.

Полезни Храни - Полезни храни, които ви пречат да отслабнете!

Полезни храни, които ви пречат да отслабнете!

23.03.201603805

Здравословното и полезно хранене не винаги означава и най-нискокалоричното. Има много храни, които по начало са полезни за здравето и в същото време не ви помагат в борбата за сваляне на килограми.

Полезни Храни - Вкусни Beauty продукти връщат красотата

Вкусни Beauty продукти връщат красотата

20.02.201601058

Сьомгата, стридите, кивито, спанакът, доматите и картофите ще възвърнат бързо вашата красота и свежест. Стридите съдържат колаген, а спанакът ще ви предпази от стареене.

Полезни Храни - Научете се да се храните здравословно и евтино!

Научете се да се храните здравословно и евтино!

16.02.20160981

Нездравословните продукти са навсякъде около нас. Те са по-примамливи, лесно достъпни и доста по-евтини от здравословните храни. Истината е, че можем да се храним здравословно и с ограничен бюджет. За целта ни е нужен план и малка доза креативност.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни