Причини за болки в таза

Причини за болки в таза

Ако усещате болки в долната част на корема и таза или ви боли, когато ходите по малка нужда или докато правите секс, може да имате сериозен медицински проблем. Много състояния водят до вагинални и тазови болки. Ако дискомфортът в тези области не изчезва,

1

Полови инфекции

Полови инфекции - Забравете за тези навици преди секс!

Забравете за тези навици преди секс!

27.02.201603041

Сексуалното ви преживяване може да бъде съсипано от навиците ви. Има няколко основни неща, които според специалистите никога не трябва да правите преди секс.

Полови инфекции - Полово предавана болест според зодията

Полово предавана болест според зодията

19.01.20160766

За никого не е тайна, че зодиите до голяма степен са определящи за нашето поведение и здраве. Известни са също така някои теории, според които може да се открие връзка между представителите на отделните зодиакални знаци и някои полови заболявания.

Полови инфекции - Народната медицина при сърбеж в интимната област

Народната медицина при сърбеж в интимната област

21.11.2015022155

Единственият начин да се държи под контрол развитието на вагиналните гъбични инфекции, е стимулиране на имунната система. Затова хомеопатичната терапия и народната медицина понякога са много по-ефикасни от традиционните лекарства.

Полови инфекции - Сезонните болести на есента

Сезонните болести на есента

11.10.20140710

Организмът ни заболява често, когато настъпят студените месеци, защото се опитва да се напасне към променящия се природен цикъл. Обострят се болести като язва, гастрит, артрит и полови инфекции

Полови инфекции - Седем мита за презервативите

Седем мита за презервативите

06.03.201403555

Въпреки изобилието от средства за контрацепция, лекарите препоръчват презервативите. Те защитават от нежелана бременност, болести и инфекции. Най-популярните митове за презервативите.

Полови инфекции - Как да се предпазим от полови инфекции

Как да се предпазим от полови инфекции

18.03.201206854

Сексът с непознат без ангажименти винаги звучи изкушаващо. Но помислете какви могат да бъдат последиците от несъобразителността ви.

Полови инфекции - Симптоми при венерическите болести

Симптоми при венерическите болести

10.03.2012018870

Венерическите болести са много и различни, затова и симпомите при всяка отделна болест са различни. Ако се усъмните, че имате подобна инфекция, най-добре се консултирайте с лекар.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни