Най-добрият начин за почистване на лицето в домашни условия

Най-добрият начин за почистване на лицето в домашни условия

Парата е едно от универсалните средства за поддържане здравето и красотата на кожата на лицето и шията. Тя помага за отваряне на порите, след което отстраняването на черните и бели точки става много по-лесно.

1

Пори

Пори - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Пори от Ezine.bg. Преглед на статиите за Пори. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Пори.
Пори - Митовете при почистване на порите

Митовете при почистване на порите

10.03.201745680

Порите са малки отвори по лицето, които ни позволяват да се потим, като поддържане безопасна телесна температура. Отделяният от тях себум обаче води до появата на черни точки.

Пори - Направете си сами смес за почистване на черни точки

Направете си сами смес за почистване на черни точки

08.02.201701813

Черните точки по лицето са едни от най-досадните дерматологични проблеми, но вместо да давате пари за скъпи козметични продукти, може да си приготвите една много ефективна смес у дома.

Пори - Лед с диня и лимон със зелен чай за красива кожа

Лед с диня и лимон със зелен чай за красива кожа

18.07.201601316

Ледът се използва не само за изстудяване на напитки, но и за козметични цели. Ледът ободряват и освежава кожата, прави я по-еластична, подобрява обмяната на веществата, свива порите.

Пори - Как да се справим с подкожните косми?

Как да се справим с подкожните косми?

01.12.201502780

Проблемите, които имаме с кожата, са свързани с неправилното ѝ третиране. Най-честата последица от неподходящата грижа са подкожните косъмчета. Те са доста неприятни и е добре да се погрижите за тях.

Пори - Как да почистим порите?

Как да почистим порите?

07.04.201409990

Грижата за порите е неизменна част от цялостната грижа за външния ни вид. Няколко съвета как да почистим порите чрез маски, лентички и специални уреди. Как да се грижим за по-широките пори.