Направиха хапче, което заменя потенето във фитнеса

Направиха хапче, което заменя потенето във фитнеса

0

Учени създадоха начин да се отслабва, без да е необходимо човек да се поти във фитнеса. Молекулата е наречена Съединение 14 и това, което прави, е да излъже телесните клетки, че вече са изчерпали своята енергия.

1
Потене - най-новите статии, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Потене от Ezine.bg. Обзор на статиите за Потене. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Потене.
Защо се потим по време на сънПотене - Защо се потим по време на сън

09.03.201503216

Ново изследване на доктор Джеймс Молд от университета в Оклахома хвърля повече светлина относно проблема с нощното потене, с което се борят не малко хора.

Без вода мозъкът изсъхваПотене - Без вода мозъкът изсъхва

08.04.201401712

Ако няма достатъчно вода, мозъкът буквално изсъхва и губи работоспособността си. При обилно потене в продължение на 90 минути мозъкът изсъхва като за една година стареене.

Потене на главатаПотене - Потене на главата

28.01.201406447

Потенето на главата, за разлика от потенето на ръцете или краката, няма как да остане скрито. От социална гледна точка това може да бъде катастрофално.

Домашни антиперспирантиПотене - Домашни антиперспиранти

12.01.201411636

Що се отнася до домашно приготвената козметика - най-ефективно средство против изпотяване е содата – попива влагата и миризмата. А ако се смеси с царевично нишесте, комбинацията става още по-добра.

Премахване на неприятна миризма под мишницитеПотене - Премахване на неприятна миризма под мишниците

25.01.20131230453

Потенето е процес, който е изключително важен за организма ни – чрез него организмът се охлажда, макар и за нас това да е особено неприятно. Чрез потта от нашия организъм се отделят минерални соли, вода и токсини.

Как да победите поттаПотене - Как да победите потта

08.07.201213084

Лятото и високите температури насърчават обилното потене. Изпотяването е естествена реакция на организма, част от процеса на терморегулацията му. Одорекс е препарат срещу потенето.

Как да тушираме телесната миризмаПотене - Как да тушираме телесната миризма

12.05.2012219471

Неприятната телесна миризма може успешно да развали и най-прекрасния момент. Как можем да се спасим от нея?

Потенето не е полезно за кожатаПотене - Потенето не е полезно за кожата

09.12.201112286

Проблемът с потта е често срещан при по-пълните хора. Те трябва да използват пудра, съдържаща ланолин и талк. Иначе рискуват сериозни кожни проблеми - дерматит или хронични възпаления.

Обилното изпотяване не е за подценяванеПотене - Обилното изпотяване не е за подценяване

14.07.2010013096

Не бива да подценявате обилното изпотяване. Може би чрез него организмът ви иска да ви подскаже, че нещо с него не е наред. Какви мога да бъдат причините за обилното потене?

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Потене - интересни новини и заръки от Ezine.bg. Авторски публикации за Потене, здравословно хранене, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на модерния българин. Потърсете най-любопитното относно Потене. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Потене.