Направиха хапче, което заменя потенето във фитнеса

Направиха хапче, което заменя потенето във фитнеса

0

Учени създадоха начин да се отслабва, без да е необходимо човек да се поти във фитнеса. Молекулата е наречена Съединение 14 и това, което прави, е да излъже телесните клетки, че вече са изчерпали своята енергия.

1
Потене - най-новите статии, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Потене от Ezine.bg. Обзор на статиите за Потене. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Потене.

Популярни

Потене - Защо се потим по време на сън

Защо се потим по време на сън

09.03.201506168

Ново изследване на доктор Джеймс Молд от университета в Оклахома хвърля повече светлина относно проблема с нощното потене, с което се борят не малко хора.

Потене - Без вода мозъкът изсъхва

Без вода мозъкът изсъхва

08.04.201401920

Ако няма достатъчно вода, мозъкът буквално изсъхва и губи работоспособността си. При обилно потене в продължение на 90 минути мозъкът изсъхва като за една година стареене.

Потене - Потене на главата

Потене на главата

28.01.201409110

Потенето на главата, за разлика от потенето на ръцете или краката, няма как да остане скрито. От социална гледна точка това може да бъде катастрофално.

Потене - Домашни антиперспиранти

Домашни антиперспиранти

12.01.201412168

Що се отнася до домашно приготвената козметика - най-ефективно средство против изпотяване е содата – попива влагата и миризмата. А ако се смеси с царевично нишесте, комбинацията става още по-добра.

Потене - Премахване на неприятна миризма под мишниците

Премахване на неприятна миризма под мишниците

25.01.20131235078

Потенето е процес, който е изключително важен за организма ни – чрез него организмът се охлажда, макар и за нас това да е особено неприятно. Чрез потта от нашия организъм се отделят минерални соли, вода и токсини.

Потене - Как да победите потта

Как да победите потта

08.07.201213412

Лятото и високите температури насърчават обилното потене. Изпотяването е естествена реакция на организма, част от процеса на терморегулацията му. Одорекс е препарат срещу потенето.

Потене - Как да тушираме телесната миризма

Как да тушираме телесната миризма

12.05.2012223046

Неприятната телесна миризма може успешно да развали и най-прекрасния момент. Как можем да се спасим от нея?

Потене - Потенето не е полезно за кожата

Потенето не е полезно за кожата

09.12.201112415

Проблемът с потта е често срещан при по-пълните хора. Те трябва да използват пудра, съдържаща ланолин и талк. Иначе рискуват сериозни кожни проблеми - дерматит или хронични възпаления.

Потене - Обилното изпотяване не е за подценяване

Обилното изпотяване не е за подценяване

14.07.2010014799

Не бива да подценявате обилното изпотяване. Може би чрез него организмът ви иска да ви подскаже, че нещо с него не е наред. Какви мога да бъдат причините за обилното потене?

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Потене - интересни новини и заръки от Ezine.bg. Авторски публикации за Потене, здравословно хранене, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на модерния българин. Потърсете най-любопитното относно Потене. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Потене.