Учени: Динята може да замени виаграта!

Учени: Динята може да замени виаграта!

Учени откриха защо динята е особено полезна за мъжете, които страдат от еректилна дисфункция.

1

Потентност

Потентност - най-новите статии, авторски публикаци и препоръки. Практична информация за Потентност от Ezine.bg. Обзор на статиите за Потентност. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Потентност.
Потентност - Специални боксерки пазят мъжката потентност от телефонна радиация

Специални боксерки пазят мъжката потентност от телефонна радиация

04.11.2016090

От дълго време експертите алармират, че мъжете, които постоянно носят смартфона в джоба на панталоните си, буквално опичат своята сперма.

Потентност - Глобалното затопляне намалява раждаемостта

Глобалното затопляне намалява раждаемостта

08.09.20160163

Глобалното затопляне е най-сериозният проблем, който стои пред човечеството днес. То води до покачване на морското равнище, засушавания и наводнения. Оказва се обаче, че води и до друг сериозен проблем – намаляване на раждаемостта.

Потентност - Изненада! Добрите момчета правят повече секс

Изненада! Добрите момчета правят повече секс

28.08.20160374

Всеки е чувал максима, че лошите момчета получават най-много интимни ласки именно заради държанието си, което привлича жените. Оказва се обаче, че това е напълно погрешен мит.

Потентност - Шамфъстък 3 пъти в седмицата за полова мощ

Шамфъстък 3 пъти в седмицата за полова мощ

23.08.201601002

За полова мощ се препоръчва консумацията на 30 грама шамфъстък дневно, поне пет пъти за седмица. Консумацията на шамфъстък забавя стареенето на клетките – причината за това е съдържащия се в тях антиоксидант антоцианин, както и ресвератрола.

Потентност - Виагра за жени вече се продава в САЩ

Виагра за жени вече се продава в САЩ

20.08.20150282

Стимулиращо лекарство за повишаване на женското либидо вече се предлага а пазара в САЩ. Властите одобриха неговото предлагане, но за предписването и приема му има строги условия.

Потентност - Зимата кара мъжете да искат повече секс

Зимата кара мъжете да искат повече секс

24.01.201401015

хората правят най-много секс през месец декември. Възможно хормоните при мъжете да се раздвижват в зависимост от сезона и през студеното време да се възбуждат по-лесно.

Потентност - Спадове и пикове на либидото през годините

Спадове и пикове на либидото през годините

07.11.201302626

Научно установено е, че двата пола се възбуждат по едно и също време. С течение на времето обаче интензитетът на тяхната сексуална потребност се променя. Основен виновник за това са хормоните.

Потентност - Унгарските мъже са най-надарени в Европа

Унгарските мъже са най-надарени в Европа

16.07.201305564

Изследване сочи, че най-голямото мъжко достойнство е Европа имат унгарците с дължина 16. 51 см. На дъното на интересната класация се нареждат представителите на съседна Румъния с 12. 73 см. Веднага след унгарците, на втора позиция, са французите 16. 01 см

Потентност - Справедливостта възтържествува – пускат женска виагра!

Справедливостта възтържествува – пускат женска виагра!

29.05.201302124

Двадесет години след патентоването на чудодейното синьо хапче, на пазара ще бъде пусната и женска виагра. Според учените обичайните афродизиаци като кредитни карти и маркови парфюми няма да имат шанс в конкуренцията с него.

Потентност - Безсънието води до импотентност

Безсънието води до импотентност

13.05.20130727

Липсата на пълноценен сън при младите мъже води до намаляване нивото на тестостерон в организма. Безсънието е рисков фактор на намаляване на плодовитоста и може да доведе до импотентност

Потентност - Сокът от алое - лекарство и афродизиак

Сокът от алое - лекарство и афродизиак

23.04.201306019

Сокът от алое притежава редица лечебни свойства. Препоръчва се при възпаления, заболявания на ставите, изгаряния. Сокът от алое стимулира либидото и повишава потентността.

Потентност - Натурална виагра от природата

Натурална виагра от природата

27.01.201308919

Безброй са причините в нашето забързано ежедневие, които могат да доведат до сексуални проблеми и ниско либидо. Стрес, лошото хранене са само част от причините. Природата отново има решение с няколко изпитани натурални лека