Храни, които лекуват мускулна треска

Храни, които лекуват мускулна треска

В началото всеки спортист е изпитвал неразположение като мускулна треска. Именно опитът на изстрадалите днес ни дава идеи как да се справим със състоянието лесно с няколко вкусни храни

1

Пренатоварване

Пренатоварване - актуални заглавия, авторски публикаци и препоръки. Практична информация на тема Пренатоварване от Ezine.bg. Обзор на статиите за Пренатоварване. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Пренатоварване.
Пренатоварване - Вижте защо не трябва да прекаляваме със спорта

Вижте защо не трябва да прекаляваме със спорта

10.06.20160304

Известен факт е, че най-подходящото време за тренировка е рано сутрин. Редица експерти препоръчват да правим упражненията си веднага след като станем от сън, още преди да закусим. Ново изследване на британски учени обаче твърди точно обратното

Пренатоварване - Признаци на стрес на работното място

Признаци на стрес на работното място

06.11.20150646

Установено е, че малко стрес на работното място може да се окаже полезен за процеса. Да работиш под постоянен стрес обаче е изключително нездравословно, категорични са психолозите.

Пренатоварване - Фитнесът събаря имунитета

Фитнесът събаря имунитета

25.10.20120936

Фитнесът и устойчивостта на имунитета ни са взаимно свързани. Честите пренатоварвания в залата водят до физически и психически стрес. Стига се до спазми, треперене и болки в мускулите.

Пренатоварване - Можем да победим мързеланкото, който се крие в нас

Можем да победим мързеланкото, който се крие в нас

15.01.201001229

Във всеки от нас дреме мързеланко, който ни пречи да работим както бихме искали. Понякога обаче това е просто реакция на организма, който е преуморен от работа и липса на сън.