Най-добрите съвети за укрепване на мускулите

Най-добрите съвети за укрепване на мускулите

Приемайте в достатъчни количества витамин В1. Той играе важна роля за обмяната на въглехидратите, а донякъде и в тази на мазнините и белтъчините.

1

Прием на витамини

Прием на витамини - най-новите теми, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Прием на витамини от Ezine.bg. Обзор на статиите за Прием на витамини. Онлайн сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Прием на витамини.
Прием на витамини - Какви са симптомите на хипервитаминоза?

Какви са симптомите на хипервитаминоза?

12.11.20150649

Витамините са необходим и незаменим спътник на доброто здраве. Но тяхната употреба трябва да съответства на потребностите на всеки отделен организъм.

Прием на витамини - Прекаляването с витамини е опасно

Прекаляването с витамини е опасно

26.04.20150948

Ръководител на изследването е водещият експерт по ракови заболявания в света доктор Тим Байърс. Той, заедно със своя екип, разглежда действието на три добавки, които са много популярни и широко използвани.

Прием на витамини - Седем дефицита, от които може да ви прилошее

Седем дефицита, от които може да ви прилошее

24.04.201305179

Ако се чувствате прекалено уморени, подтиснати, депресирани и постоянно сте в лошо настроение, вероятно за това е виновна липсата на определени витамини и минерали.

Прием на витамини - Желязото и витамините подпомагат зачеването

Желязото и витамините подпомагат зачеването

20.03.201304118

Ако мечтаете да станете майка, трябва да се придържат към определена диета и определен хранителен режим и начин на живот преди зачеване. Важни за храни, които съдържат желязо и витамините.

Прием на витамини - Пийте витамини и през лятото

Пийте витамини и през лятото

22.08.20120765

Витамините и минералите са нужни на организма не само през зимата, когато имунната система отслабва, но и през лятото. Защо храната понякога не осигурява нужното количество витамини?

Прием на витамини - Получавате ли достатъчно витамин D?

Получавате ли достатъчно витамин D?

29.06.20110753

Агресивните кампании, съдържащи информация относно опасността от слънчевите лъчи, може би спасяват много животи. В същото време поради свръх предпазливост хората се лишават от приема на витамин D.

Прием на витамини - Кога е нужно да вземаме допълнително витамини?

Кога е нужно да вземаме допълнително витамини?

02.05.201101191

Ако се подложим на рационално и здравословно хранене, организмът ни ще си набавя всички необходими витамини. Има случай, когато обаче е нужен допълнителният прием на витамини.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни