Пърхот

Пърхот

Пърхотът е прекалено отлюспване на кожните клетки от роговия слой на скалпа. Причини и лечение на пърхот. Народна медицина при пърхот

1

Причини за Пърхот

Причини за Пърхот - последните теми, авторски публикаци и съвети. Всичко на тема Причини за Пърхот от Ezine.bg. Преглед на статиите за Причини за Пърхот. Български портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Причини за Пърхот.
Причини за Пърхот - Митове и факти за пърхота

Митове и факти за пърхота

14.08.20151762

Kожата на главата ви сърби и е раздразнена? Това са типичните признаци, че имате пърхот - хронично кожно заболяване, което засяга повече от 50 процента от нас.

Причини за Пърхот - Причини за появата на пърхот

Причини за появата на пърхот

24.06.201502313

Рисков фактор, повлияващ здравето на скалпа, е наличието на дрождоподобната гъбичка Malassezia. Според някои изследователи в областта причина за поява на пърхот може да бъде и неподходящата диета

Причини за Пърхот - Пърхотът атакува през пролетта

Пърхотът атакува през пролетта

19.05.201401308

През пролетта кожата на главата реагира на дългото носене на шапки и работа в затворени помещение със сух въздух и върху косата се появява пърхот. Не ползвайте сешоар и пийте витамини.

Причини за Пърхот - Как да се избавим от пърхота?

Как да се избавим от пърхота?

03.04.201306256

Най-честата причина за възникване на пърхота са микроскопични гъбички. Други причини за появата на пърхота. Какво е спасението за премахване от пърхота. Народна Медицина.

Причини за Пърхот - Да се избавим от пърхота чрез природата

Да се избавим от пърхота чрез природата

15.02.201305668

Проблеми с пърхота имат повече от 30 от жените в света. Освен козметичните средства, има и природни рецепти, които помагат в борбата срещу белите люспи в косата.