Окончателно: Стресът е основен причинител на рак!

Окончателно: Стресът е основен причинител на рак!

Ново изследване откри изумителна връзка между онкологичните заболявания и стреса. Според данните опасната болест се разпространява шест пъти по-бързо в телата на хората, страдащи от стрес.

1

Причини за рак

Причини за рак - актуални теми, подбрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Причини за рак от Ezine.bg. Обзор на статиите за Причини за рак. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Причини за рак.
Причини за рак - Тези продукти могат да ви докарат рак!

Тези продукти могат да ви докарат рак!

04.11.201501793

Колкото и да ни убеждават, че в магазините се продават единствено безопасни продукти, вече почти всеки знае, че това не е истина и на лавиците има такива, съдържащи опасни канцерогенни химически вещества.

Причини за рак - Внимание! Причинители на рак в дома

Внимание! Причинители на рак в дома

10.10.201508145

Домовете ни са пълни с неща, които могат да се окажат повече от опасни. Повечето от тях са прикрити като безвредни, а в действителност могат да станат причина за развитието на тежки здравословни проблеми. Ето кои са те

Причини за рак - Рак на шийката на матката

Рак на шийката на матката

10.07.2015010154

Ракът на шийката на матката е сериозно заболяване, което засяга все повече жени. Ракът на шийката на матката се развива бавно, но безсимптомно. Лечение на рак на шийката на матката.

Причини за рак - Учени: 50 химикала в ежедневието причиняват рак

Учени: 50 химикала в ежедневието причиняват рак

26.06.201502206

Учените са установили връзка между коварното заболяване и някои химикали. 50 от тях, които имат според учените несъществен ефект върху организма поотделно, се приемат за опасни, ако бъдат комбинирани с други химикали.

Причини за рак - Рак на тестисите

Рак на тестисите

26.06.2015017989

Ракът на тестисите е злокачествено образувание на тестиса (семенник). Ракът на тестисите се среща относително рядко, но засяга млади мъже. Симптоми при рак на тестисите.

Причини за рак - Мръсният въздух виновник за рака

Мръсният въздух виновник за рака

07.11.201301072

Специалистите от Международната агенция за изучаване на рака IARC твърдят, че има връзка между замърсения въздух и рака – особено при рак на белите дробове и на пикочния мехур.

Причини за рак - Стегнатият колан причинява рак на гърлото

Стегнатият колан причинява рак на гърлото

04.10.201303454

Шотландски учени предупреждават, че ако носите колана си прекалено стегнато може да развиете рак на гърлото.

Причини за рак - Татуировките могат да причинят рак

Татуировките могат да причинят рак

30.09.201301511

Британското здравно министерство предупреди, че в мастилата, с които се правят татуировките, са открити опасни токсини, от чието натрупване може да се предизвика появата на ракови клетки.

Причини за рак - Рискови фактори за поява на рак

Рискови фактори за поява на рак

14.09.201202286

Сред най-известните фактори, които увеличават риска от рак, са тютюнопушенето, затлъстяването, излагането на силно слънце. Има обаче още стотици хиляди фактори, които ни заплашват.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни