Учени: Колоезденето и разходките ни пазят от 15 вида рак!

Учени: Колоезденето и разходките ни пазят от 15 вида рак!

Учени твърдят, че колоезденето и дългите разходки могат да ви предпазят от поне 15 вида рак. Проучване, което е обхванало повече от 1. 4 милиона души, показало, че редовната физическа активност предпазва от много от формите на заболяването.

1

Разходки

Разходки - актуални заглавия, подбрани публикаци и идеи. Всичко за Разходки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Разходки. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Разходки.
Разходки - Да се забавляваме семейно през лятото

Да се забавляваме семейно през лятото

17.06.20150258

През лятото има и достатъчно организирани събития на открито – проучете какво интересно предстои във вашия град и заведете семейството си на някакъв концерт, театър, кино.

Разходки - Дългите разходки са алтернатива на бягането

Дългите разходки са алтернатива на бягането

16.05.201301778

Ако искате да влезете във форма, но не сте фенове на джогинга, има и друг начин да се вталите и да поддържате мускули и тонус – дългите разходки.

Разходки - Отслабвайте чрез ходене

Отслабвайте чрез ходене

20.03.201305461

Ходенето е един от най-лесните начини да раздвижите тялото си. Всичко, от което се нуждаете, е удобно облекло и хубаво време. Експерти препоръчват поне по 30 минути на ден ходене.

Разходки - Каква е идеалната жена според мъжете

Каква е идеалната жена според мъжете

09.11.2012015012

Списък с качествата на идеалната жена според мъжете изготвиха психолози. Супержената трябва да е непушачка, да не пие, да готви, да ги изслушва, да е секси и да обича разходки в парка.

Разходки - Заредете се с енергия за пет минути

Заредете се с енергия за пет минути

29.12.201001069

С помощта на няколко трика можете бързо да се заредите с енергия. Изкъпете се със студена вода, вдишайте цитрусови аромати, разходете се на студения въздух или поспете десет минути.

Разходки - Обичате лилаво – ще живеете по-дълго

Обичате лилаво – ще живеете по-дълго

13.10.201001443

Ако ядете лилави плодове, зареждате тялото си с полезните полифеноли, които предпазват сърцето от болести. Отказът от газирано и редовните разходки са залог за дълъг живот.