Маска с кафе прави косата дълга и бляскава

Маска с кафе прави косата дълга и бляскава

Кафето има свойството да подсилва растежа на косата и придава наситен тъмен блясък. След маската с кафе косата ви не мирише неприятно, както при използването на други продукти.

1

Растеж на Косата

Растеж на Косата - най-новите заглавия, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Растеж на Косата от Ezine.bg. Обзор на статиите за Растеж на Косата. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Растеж на Косата.
Растеж на Косата - Тези храни ще накарат косата ви да расте по-бързо

Тези храни ще накарат косата ви да расте по-бързо

08.05.2017011704

Случвало ли ви се е да си купувате каква ли не козметика за косата, а тя да стига определена дължина, без да расте повече? Това се дължи на недостиг на определени витамини и минерали в тялото ви, които може да си набавите със 7 храни.

Растеж на Косата - Как да спрете есенния косопад

Как да спрете есенния косопад

25.09.201604595

Както всички клетки в тялото ни и тези на косата имат жизнен цикъл с фази на растеж, покой и загиване. Третата фаза настъпва през есента. Тогава косата най-много пада.

Растеж на Косата - Пет природни дара за твоята коса

Пет природни дара за твоята коса

28.08.201602818

Има различни маски и балсами, които се предлагат на пазара и които могат да ви помогнат да подхранвате косата си.

Растеж на Косата - Най-мощните маски, с които косата расте за нула време

Най-мощните маски, с които косата расте за нула време

11.02.2016022832

С помощта на продуктите от хладилника може да се приготвите чудесни маски, с които да ускорите растежа на косата си. Без големи усилия и отделяне на пари може да имате зашеметяваща прическа.

Растеж на Косата - Как да забързаме растежа на косата?

Как да забързаме растежа на косата?

22.01.201608737

Има няколко сигурни трика, с които може да забързате темповете на растеж на косата си. Те са изпитани и дават бързи и доста впечатляващи резултати. Ето кои са тези методи

Растеж на Косата - Трикове за бърз растеж на косата

Трикове за бърз растеж на косата

27.02.2014033415

Ако косата ви расте бавно, за това може да е виновен стресът или общото ви здравословно състояние. За растежа на косата са необходими цинк, калций, калий, мед и селен.

Растеж на Косата - Яйца за растеж на косата

Яйца за растеж на косата

01.08.2013052207

Подобрете състоянието на косата си и нейния растеж с помощта на яйца. Протеините в яйцето ще ви помогнат да изпълните тази мисия, тъй като косата се състои от 70 процента кератин протеин.

Растеж на Косата - Маски за растеж на косата

Маски за растеж на косата

20.12.2012045569

Една от най-полезните и ефективни маски за растеж на косата е на базата на рициново масло. То е много полезно за растежа на косата, стимулира кръвообращението и маската за коса с него е много активна.

Растеж на Косата - Да спрем оплешивяването

Да спрем оплешивяването

04.07.201203175

Използването на природни продукти, за предотвратите загубата на коса е по-евтино, а понякога и по-ефективно, отколкото скъпата козметика против косопад, особено след като той вече се е превърнал в проблем за вас.

Растеж на Косата - Подмладете се с домашно спа за коса

Подмладете се с домашно спа за коса

01.11.201101680

Спа за коса е последната мода в разкрасителните процедури. Чрез спа за коса вие ще подобрите състоянието на скалпа и косите си. Със сигурност след процедурите ще се чувствате по-млади и жизнени.

Растеж на Косата - Колко важни са протеините за растежа на косата

Колко важни са протеините за растежа на косата

01.10.201102794

Белтъчините са основата за красива и здрава коса. Хората, които страдат от косопад, често са съветвани да увеличат приема на протеини, тъй като белтъчините са основната храна за космените фоликули (торбички).

Растеж на Косата - Какви са ползите от аминокиселините за организма

Какви са ползите от аминокиселините за организма

30.09.20110833

Аминокиселините са отговорни за нормалното функциониране на органите, както и за растежа на косата. За да сте сигурни, че тялото ви е снабдено с достатъчно количество аминокиселини, е необходимо да включите в менюто си необходимо количество протеинови хра

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни