Маска с кафе прави косата дълга и бляскава

Маска с кафе прави косата дълга и бляскава

0

Кафето има свойството да подсилва растежа на косата и придава наситен тъмен блясък. След маската с кафе косата ви не мирише неприятно, както при използването на други продукти.

1
Растеж на Косата - най-новите заглавия, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Растеж на Косата от Ezine.bg. Обзор на статиите за Растеж на Косата. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Растеж на Косата.
Как да спрете есенния косопадРастеж на Косата - Как да спрете есенния косопад

06.10.201402666

Както всички клетки в тялото ни и тези на косата имат жизнен цикъл с фази на растеж, покой и загиване. Третата фаза настъпва през есента. Тогава косата най-много пада.

Пет природни дара за твоята косаРастеж на Косата - Пет природни дара за твоята коса

20.07.201421570

Има различни маски и балсами, които се предлагат на пазара и които могат да ви помогнат да подхранвате косата си.

Трикове за бърз растеж на косатаРастеж на Косата - Трикове за бърз растеж на косата

27.02.2014017003

Ако косата ви расте бавно, за това може да е виновен стресът или общото ви здравословно състояние. За растежа на косата са необходими цинк, калций, калий, мед и селен.

Яйца за растеж на косатаРастеж на Косата - Яйца за растеж на косата

01.08.2013315576

Подобрете състоянието на косата си и нейния растеж с помощта на яйца. Протеините в яйцето ще ви помогнат да изпълните тази мисия, тъй като косата се състои от 70 процента кератин протеин.

Маски за растеж на косатаРастеж на Косата - Маски за растеж на косата

20.12.2012021226

Една от най-полезните и ефективни маски за растеж на косата е на базата на рициново масло. То е много полезно за растежа на косата, стимулира кръвообращението и маската за коса с него е много активна.

Да спрем оплешивяванетоРастеж на Косата - Да спрем оплешивяването

04.07.201202584

Използването на природни продукти, за предотвратите загубата на коса е по-евтино, а понякога и по-ефективно, отколкото скъпата козметика против косопад, особено след като той вече се е превърнал в проблем за вас.

Подмладете се с домашно спа за косаРастеж на Косата - Подмладете се с домашно спа за коса

01.11.201101450

Спа за коса е последната мода в разкрасителните процедури. Чрез спа за коса вие ще подобрите състоянието на скалпа и косите си. Със сигурност след процедурите ще се чувствате по-млади и жизнени.

Колко важни са протеините за растежа на косатаРастеж на Косата - Колко важни са протеините за растежа на косата

01.10.201101323

Белтъчините са основата за красива и здрава коса. Хората, които страдат от косопад, често са съветвани да увеличат приема на протеини, тъй като белтъчините са основната храна за космените фоликули (торбички).

Какви са ползите от аминокиселините за организмаРастеж на Косата - Какви са ползите от аминокиселините за организма

30.09.20110624

Аминокиселините са отговорни за нормалното функциониране на органите, както и за растежа на косата. За да сте сигурни, че тялото ви е снабдено с достатъчно количество аминокиселини, е необходимо да включите в менюто си необходимо количество протеинови хра

Интересни факти за косатаРастеж на Косата - Интересни факти за косата

02.09.201102221

Русите хора имат най-много косми върху главата си, а рижавите са с най-гъста коса, но просто имат по-малко косми върху главите си от другите. Косата расте със скорост 0. 4 мм на ден.

Защо косата ни побелява?Растеж на Косата - Защо косата ни побелява?

19.08.201159092

Учените вече намериха отговор на въпроса защо косата ни побелява - заради натрупването на водороден пероксид поради износването на фоликулите на косъма.

Митове, които вредят на косатаРастеж на Косата - Митове, които вредят на косата

29.10.201036896

Подстрижете косата си при пълнолуние и тя ще е по-здрава и ще расте по-бързо. Ако откъснеш един бял косъм, ще поникнат 2 бели на негово място. Цъфтящите краища са поправими. Всичко това са само митове

 • Google+
 • Pinterest

Популярно по Темата

Избрани

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Растеж на Косата - полезни материали и заръки от Езине.бг. Авторски публикации за Растеж на Косата, здраве, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на съвременния българин. Научете най-интересното относно Растеж на Косата. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната страница не е за Растеж на Косата.