Най-мощните маски, с които косата расте за нула време

Най-мощните маски, с които косата расте за нула време

0

С помощта на продуктите от хладилника може да се приготвите чудесни маски, с които да ускорите растежа на косата си. Без големи усилия и отделяне на пари може да имате зашеметяваща прическа.

1
Растеж на Косата - най-новите заглавия, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Растеж на Косата от Ezine.bg. Обзор на статиите за Растеж на Косата. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Растеж на Косата.

Популярни

Растеж на Косата - Как да забързаме растежа на косата?

Как да забързаме растежа на косата?

22.01.201602948

Има няколко сигурни трика, с които може да забързате темповете на растеж на косата си. Те са изпитани и дават бързи и доста впечатляващи резултати. Ето кои са тези методи

Растеж на Косата - Как да спрете есенния косопад

Как да спрете есенния косопад

28.09.201503827

Както всички клетки в тялото ни и тези на косата имат жизнен цикъл с фази на растеж, покой и загиване. Третата фаза настъпва през есента. Тогава косата най-много пада.

Растеж на Косата - Маска с кафе прави косата дълга и бляскава

Маска с кафе прави косата дълга и бляскава

03.11.2014016516

Кафето има свойството да подсилва растежа на косата и придава наситен тъмен блясък. След маската с кафе косата ви не мирише неприятно, както при използването на други продукти.

Растеж на Косата - Пет природни дара за твоята коса

Пет природни дара за твоята коса

20.07.201422041

Има различни маски и балсами, които се предлагат на пазара и които могат да ви помогнат да подхранвате косата си.

Растеж на Косата - Трикове за бърз растеж на косата

Трикове за бърз растеж на косата

27.02.2014023498

Ако косата ви расте бавно, за това може да е виновен стресът или общото ви здравословно състояние. За растежа на косата са необходими цинк, калций, калий, мед и селен.

Растеж на Косата - Яйца за растеж на косата

Яйца за растеж на косата

01.08.2013523886

Подобрете състоянието на косата си и нейния растеж с помощта на яйца. Протеините в яйцето ще ви помогнат да изпълните тази мисия, тъй като косата се състои от 70 процента кератин протеин.

Растеж на Косата - Маски за растеж на косата

Маски за растеж на косата

20.12.2012027478

Една от най-полезните и ефективни маски за растеж на косата е на базата на рициново масло. То е много полезно за растежа на косата, стимулира кръвообращението и маската за коса с него е много активна.

Растеж на Косата - Да спрем оплешивяването

Да спрем оплешивяването

04.07.201202805

Използването на природни продукти, за предотвратите загубата на коса е по-евтино, а понякога и по-ефективно, отколкото скъпата козметика против косопад, особено след като той вече се е превърнал в проблем за вас.

Растеж на Косата - Подмладете се с домашно спа за коса

Подмладете се с домашно спа за коса

01.11.201101603

Спа за коса е последната мода в разкрасителните процедури. Чрез спа за коса вие ще подобрите състоянието на скалпа и косите си. Със сигурност след процедурите ще се чувствате по-млади и жизнени.

Растеж на Косата - Колко важни са протеините за растежа на косата

Колко важни са протеините за растежа на косата

01.10.201101815

Белтъчините са основата за красива и здрава коса. Хората, които страдат от косопад, често са съветвани да увеличат приема на протеини, тъй като белтъчините са основната храна за космените фоликули (торбички).

Растеж на Косата - Какви са ползите от аминокиселините за организма

Какви са ползите от аминокиселините за организма

30.09.20110710

Аминокиселините са отговорни за нормалното функциониране на органите, както и за растежа на косата. За да сте сигурни, че тялото ви е снабдено с достатъчно количество аминокиселини, е необходимо да включите в менюто си необходимо количество протеинови хра

Растеж на Косата - Интересни факти за косата

Интересни факти за косата

02.09.201103095

Русите хора имат най-много косми върху главата си, а рижавите са с най-гъста коса, но просто имат по-малко косми върху главите си от другите. Косата расте със скорост 0. 4 мм на ден.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Растеж на Косата - полезни материали и заръки от Езине.бг. Авторски публикации за Растеж на Косата, здраве, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на съвременния българин. Научете най-интересното относно Растеж на Косата. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната страница не е за Растеж на Косата.