Защо е важно да имаме вана вкъщи: 5 невероятни ползи

Защо е важно да имаме вана вкъщи: 5 невероятни ползи

Дълъг и тежък ден на работа? Стресът ви е на път да ви пречупи? Невижданите и продължителни жеги са дехидратирали кожата ви и тя е суха и неприятна на допир?

1
Релаксация - последните теми, авторски публикаци и препоръки. Всичко за Релаксация от Ezine.bg. Списък на статиите за Релаксация. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Релаксация.
Релаксация - Пет съвета как да бъдем по-щастливи у дома

Пет съвета как да бъдем по-щастливи у дома

13.11.201603914

Експерти казват, че има определени цветове, аромати и аксесоари, които могат да повлияят на настроенията на вашия дом и дори да увеличат шансовете за цялостно и пълно удоволствие. Искате ли да бъдете по-щастливи у дома? Следвайте тогава тези пет съвета.

Релаксация - Дребните жестове борят стреса

Дребните жестове борят стреса

14.10.20160508

Любезните жестове към околните се отразяват положително на настроението ни. Това ни помага да се справим с натрупаното напрежение и ни спасява от стреса.

Релаксация - Редовната медитация ще ви подмлади с до 7 години

Редовната медитация ще ви подмлади с до 7 години

29.04.20160445

Мозъчните ви клетки ще са с до 7 години по-млади, ако медитирате редовно. Освен това ще сте по-умни, а паметта ви ще е по-запазена от хората, които не медитират, показва ново проучване.

Релаксация - С тези девет метода стресът остава в миналото!

С тези девет метода стресът остава в миналото!

28.02.20160237

Стресът се е превърнал в ежедневие за повечето хора. Когато той се натрупа, това води до множество негативи за здравето. Има обаче няколко лесни метода, които могат да ви помогнат в борбата с него, дори ако нямате време за почивка.

Релаксация - Къпете се на тъмно със свещ, за да прогоните стреса

Къпете се на тъмно със свещ, за да прогоните стреса

02.06.20150520

Макар и много хора да се страхуват от тъмнината, учени твърдят, че именно тя може да е решението на един от бичовете на века за съвременния човек – стреса.

Релаксация - Изгонете стреса с водна медитация

Изгонете стреса с водна медитация

05.07.20140569

Водната медитация е идеален начин да се освободите от напрежението и стреса. Водата пречиства организма и дава заряд на тялото, лекува и възвръща изгубената енергия.

Релаксация - Ако сте нервни, четете

Ако сте нервни, четете

28.03.201402245

Когато изпаднете в стресова ситуация, шест минути четене на увлекателен текст ще нормализират пулса ви и ще отпуснат мускулите ви. Четенето действа по-добре от видеоигрите.

Релаксация - Как да направим еротичен масаж

Как да направим еротичен масаж

24.08.201309793

Масажът рефлектира върху физическата и душевна хармония. Качественият масаж влияе върху състоянието на кожата, лимфната система, кръвоносната система, ставите, мускулите, а и чрез него можете да провокирате и желание у партньора.

Релаксация - Йога за забременяване

Йога за забременяване

12.08.201303025

Йогата е много повече от просто разтягане и добра физическа форма. Позите, които се практикуват в нея пренастройват телата ни и ги лекуват. Те карат духът, мислите и енергията да се движат по-надълбоко и да се слеят.

Релаксация - Ходенето бос е терапия срещу всички болки

Ходенето бос е терапия срещу всички болки

29.07.201301559

Причината, толкова горещо да се препоръчват босите разходки, е в множеството нервни окончания, които имаме по стъпалата. Всички те са свързани с жизненоважни органи в организма ни.

Релаксация - Метод на визуализацията срещу стрес

Метод на визуализацията срещу стрес

14.07.201302207

За избягване на стреса можете да използвате мускулна релаксация, дълбоко дишане, метод на визуализацията, медитация. Ще се спрем на две от техниките като по-интересни – едната е медитацията, а другата е методът на визуализацията.

Релаксация - При болка и гняв, ругайте на воля!

При болка и гняв, ругайте на воля!

03.04.20130842

Ругатните намаляват болката. С помощта на порой от клетви хората потушават и чувството на гняв в себе си. Ругаене на воля при болка и гняв.