За щастлив и дълъг брак отглеждайте тези растения

За щастлив и дълъг брак отглеждайте тези растения

С помощта на тези чудодейни билки ще се радвате на щастлив, страстен и безоблачен брак. Отглеждайте ги и в дома ви винаги ще цари разбирателство.

1
Розмарин - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко за Розмарин от Ezine.bg. Преглед на статиите за Розмарин. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Розмарин.
Розмарин - Стайните растения, които ще ви направят по-здрави

Стайните растения, които ще ви направят по-здрави

10.01.201702390

В последните няколко дни София и другите по-големи градове на страната са обхванати от гъст, задушлив смог. Във въздуха се носят фини прахови частици, бълвани от комини, превозни средства и промишлеността. Всичко това сериозно заплашва нашето здраве. Ако

Розмарин - Розмаринът прави косата дълга

Розмаринът прави косата дълга

23.07.201409323

Розмарин, бадемово масло, зелени и жълти зеленчуци, орехи и овесени ядки правят косата дълга, здрава и гъста. Редовно правете масаж на главата, за да удължите косата си.

Розмарин - По-добра памет с аромат на розмарин

По-добра памет с аромат на розмарин

10.04.201301172

Съвременната фитотерапия използва успокояващите свойства на розмарина като болкоуспокояващо при мигрени. Изследване доказва, че аромата на розмарин, може да подобри паметта да 75 процента.

Розмарин - Розмарин срещу мазна коса

Розмарин срещу мазна коса

09.05.201206647

Мазна коса е проблем за много хора, но все повече и повече от тях се обръщат към органичните шампоани и народната медицина за помощ за подобряване на външния и вид.

Розмарин - Вкусни подаръци за Коледа по време на криза

Вкусни подаръци за Коледа по време на криза

22.12.20090397

Ефектен подарък за Коледа е красива бутилка с ароматизирано от самите вас олио, в което плуват клончета розмарин или дафинови листа, или бурканче със захар, смесена с лют червен пипер.