Фън Шуй: Домашните растения, които носят късмет

Фън Шуй: Домашните растения, които носят късмет

Растенията също са живи същества, които носят на хората най-различни енергии. В зависимост от избора на растения за дома избираме дали да внесем щастие и късмет в него.

1

Саксийни цветя

Саксийни цветя - последните статии, избрани публикаци и идеи. Информация за Саксийни цветя от Ezine.bg. Преглед на статиите за Саксийни цветя. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Саксийни цветя.
Саксийни цветя - Отиваме на почивка – ами цветята?

Отиваме на почивка – ами цветята?

08.07.20170579

Лято е, отпуската е на прага ни, но има проблем - кой ще полива цветята? Толкова ги пазехте цяла зима, че ще е непростимо точно сега, когато са най-красиви, да ги изпуснете.

Саксийни цветя - Стайните растения, които ще ви направят по-здрави

Стайните растения, които ще ви направят по-здрави

10.01.201702831

В последните няколко дни София и другите по-големи градове на страната са обхванати от гъст, задушлив смог. Във въздуха се носят фини прахови частици, бълвани от комини, превозни средства и промишлеността. Всичко това сериозно заплашва нашето здраве. Ако

Саксийни цветя - Кое е цветето за теб според темперамента ти?

Кое е цветето за теб според темперамента ти?

17.06.20160627

Всеки човек е различен също като цветята. Когато решите да се сдобиете с растение, е добре да се съобразите с темперамента и начина си на живот.

Саксийни цветя - Какво цвете да сложим във всяка стая на дома

Какво цвете да сложим във всяка стая на дома

15.05.201604534

За създаване на още по-голям уют във всеки дом трябва да има цветя. Ако се притеснявате, че няма да можете да отгледате цветето, изберете си такива стайни растения, които не изискват толкова много грижи.

Саксийни цветя - Наръчник на перфектната домакиня - цветя за чист въздух

Наръчник на перфектната домакиня - цветя за чист въздух

28.07.201501030

Всяка жена може да се похвали с наличието на поне няколко саксии със стайни растения у дома. Освен че придават завършен вид на всяко помещение, много цветя всъщност са полезни за здравето на семейството, тъй като прочистват въздуха.

Саксийни цветя - Как да се грижим за цветята при зимни условия

Как да се грижим за цветята при зимни условия

21.01.20150858

Грижите за стайните растения през зимните месеци са по-различни в сравнение с останалите сезони в година, понеже слънчевата светлина не грее толкова активно.

Саксийни цветя - Източният балкон - оформление с цветя

Източният балкон - оформление с цветя

01.08.201305067

Планирането, купуването и оформлението на цветята на балконите започва с въпроса къде ще ги поставим и с какви дадености разполагаме. Идеални за тази цел са светлите места, защитени от изгряващото обедно слънце.

Саксийни цветя - Десет вещи за уютен дом

Десет вещи за уютен дом

17.07.2013066679

Уютът не за всеки означава много мебели - има хора, които предпочитат свободно пространство и т. н. Най-същественото, за да ви бъде уютно е всеки вкъщи да се включи в хармонизирането на пространството.

Саксийни цветя - Да превърнем балкона в мини градина

Да превърнем балкона в мини градина

15.05.201306708

Независимо от това колко голям е балконът ви, може да го превърнете с лекота в мини градина, която да ви радва през цялото лято.

Саксийни цветя - Растения срещу вредното облъчване в дома

Растения срещу вредното облъчване в дома

09.05.2013066414

Всъщност необятният свят на растенията може да ни предложи толкова много, а ние знаем толкова малко за тях. Ето и кои са най-полезните растения за дома ни и с какво ще ни помогнат.

Саксийни цветя - Саксийни цветя, лесни за отглеждане

Саксийни цветя, лесни за отглеждане

07.01.201308428

Няма домакиня, която да не обича цветята, но за съжаление доста от тях са много капризни за отглеждане. За това, ако обичате цветята, но нямате достатъчно време и условия да се грижите за тях, предлагаме няколко непретенциозни стайни растения

Саксийни цветя - Как да си отглеждаме орхидея

Как да си отглеждаме орхидея

04.01.2013019522

Едно от най-съществените неща за отглеждането на орхидеята е саксията, в която ще я отглеждате. Тя не бива да бъде от глина, добре е по нея да има малки дупчици и да бъде прозрачна.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни