Правила за първа среща, за да има и втора

Правила за първа среща, за да има и втора

Човекът, който вълнува сърцето ви, най-после ви е поканил на среща. Единственото по-хубаво нещо от това е да се представите на ниво, за да има и втора такава.

1

Свалки

Свалки - последните теми, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Свалки от Ezine.bg. Списък на статиите за Свалки. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Свалки.
Свалки - Това са 4-те най-палави зодии! Сменят ги като носни кърпички

Това са 4-те най-палави зодии! Сменят ги като носни кърпички

29.05.2017018984

Има четири зодии, които имат способността да прелъстяват много повече хора от останалите. Те непрестанно се забъркват в любовни истории и си докарват много главоболия. Попада ли вашата зодия сред палавниците, разберете тук

Свалки - Ето кои са истинските неща, които забелязват мъжете в жените

Ето кои са истинските неща, които забелязват мъжете в жените

10.04.201706355

Душевната красота е най-важна – това може и да е истина, но далеч преди нея той забелязва редица други фактори. Няма как от пръв поглед мъжът да разбере колко богата е душевността на една дама, но със сигурност ще обърне внимание на тези неща

Свалки - Ретро съвети за свалки, които могат да подобрят любовния ви живот

Ретро съвети за свалки, които могат да подобрят любовния ви живот

05.02.201701597

В днешното забързано ежедневие е все по-трудно да намерим специалния човек. Работа, изключително много дразнители, дело на съвременното общество, а и социалните мрежи, като че ли напоследък по-скоро пречат, отколкото да помагат.

Свалки - Какво да не ядем преди и на първа среща

Какво да не ядем преди и на първа среща

30.10.20160358

Газовете причиняват много неприятности. Извън сериозните здравословни проблеми те предизвикват социално неудобство, карайки засегнатия да се чувства изключително неудобно. Ето кои храни могат да ви причинят сериозен дискомфорт на първа среща

Свалки - Харесва ли ме Той? (тест)

Харесва ли ме Той? (тест)

26.10.201609829

От известно време си падаш по един човек, но не си сигурна какво изпитва той към теб. Направи този бърз тест и ще разбереш!

Свалки - Ето кои жени отблъскват мъжете от пръв поглед

Ето кои жени отблъскват мъжете от пръв поглед

10.07.201601952

Много проучвания са стигнали до извода, че жените са по-отхвърляния пол и проблемът е в лошото първо впечатление, което създават за себе си. Външността не е всичко.

Свалки - Как тя показва, че иска секс

Как тя показва, че иска секс

11.06.201603342

Когато една жена иска секс, тя никога няма да го каже директно. За целта тя ще използва знаци и намеци, които изпраща към обекта на желанието си. За да разберете, че дамата до вас иска интимни ласки, то следете за някоя от следните индикации:

Свалки - Как да разберем дали едно момче ни харесва?

Как да разберем дали едно момче ни харесва?

02.01.2016031647

Понякога е трудно да разберем дали едно момче ни харесва или не. Не знаем как да действаме и се чувстваме глупаво, защото не сме наясно дали ни харесва наистина или просто се опитва да си прави шеги за наша сметка, с които да се хвали пред приятелите си.

Свалки - Защо не ме харесва?

Защо не ме харесва?

05.12.201501022

Момичетата често си задават въпроса Защо той не ме харесва? и не могат да разберат защо момчето, за което мислят постоянно, изобщо не им обръща внимание. Те търсят причина във всичко друго, но не и в себе си, а често се оказва, че тя е именно в тях.

Свалки - В първите 15 минути мъжете решават дали харесват една жена

В първите 15 минути мъжете решават дали харесват една жена

19.11.201505858

На мъжете са им необходими само 15 минути, за да решат дали дадена жена ги интересува или не. Нежната половинка има нужда поне от 1 час, показват данните от ново проучване.

Свалки - Как се сваля жена в различните страни по света

Как се сваля жена в различните страни по света

18.11.201502921

Жителите на всяка една страна имат своите привички и специфични модели на поведение, което не се отнася единствено до културните им прояви, а и до флиртовете.

Свалки - Накарай го да те желае!

Накарай го да те желае!

06.10.201507441

Независимо дали сте сама, дали бленувате за далечен любим или искате да си върнете бившия – Алекс Картър има техника за вас, достъпна в книгата му Накарай го да те желае

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни