Тези сватбени ритуали ще ви ужасят и разсмеят едновременно

Тези сватбени ритуали ще ви ужасят и разсмеят едновременно

По света има сватбени традиции, които дори не можете да си представите. Някои от тях ще ви ужасят, а други искрено ще ви разсмеят.

1

Сватбени традиции

Сватбени традиции - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Информация за Сватбени традиции от Ezine.bg. Преглед на статиите за Сватбени традиции. Онлайн портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Сватбени традиции.
Сватбени традиции - За суеверията и поличбите на сватбата

За суеверията и поличбите на сватбата

04.04.201313902

Съществуват много суеверия, поличби и поверия, свързани със сватбите. В кой сезон да се женим за любов и щастие. Какво пророкува развод и смърт.

Сватбени традиции - Как да направите сватбения си филм незабравим

Как да направите сватбения си филм незабравим

17.01.20130586

След като вече сте намерили половинката си и сте твърдо решени да вдигнете сватба, сигурно ви се иска сватбеното ви видео да е наистина запомнящо се и фантастично.

Сватбени традиции - Романтични сватбени обети

Романтични сватбени обети

19.10.201203041

В различните държави има различни традиции за провеждането на сватбите, както и за изричането на обетите. В Русия, например, младоженците казват своите сватбени обети докато тече църковният брак.

Сватбени традиции - Сватбените подаръци по света

Сватбените подаръци по света

08.01.201201390

В Япония е прието на сватбата да се канят всички роднини, затова най-подходящият подарък за младоженците са парите. В Танзания задължителен подарък за булката е кожата на лъв.

Сватбени традиции - Сватбени поличби и традиции

Сватбени поличби и традиции

03.08.201103609

Съществуват различни традиции и поличби, свързани със сватбата. Ако булката плаче преди сватбата, това е добър знак. Сватбеното легло се оправя задължително от сватята.