Инфрачервена светлина помага при мъжко безплодие

Инфрачервена светлина помага при мъжко безплодие

0

Лечебният ефект, който инфрачервената светлина има, е известен от десетилетие. Учените изследват приложението му в очния травматизъм от 2002 година. Оттогава насам обаче те не могат да разберат как точно работи.

1
Светлина - актуални теми, избрани публикаци и идеи. Всичко за Светлина от Ezine.bg. Преглед на статиите за Светлина. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Светлина.
Светлина - Естествената светлина ни прави по-щастливи

Естествената светлина ни прави по-щастливи

09.07.2015089

Има и доказателства, че слънчевата светлина подобрява производителността, настроението и вниманието на персонала в болничните отделения

Светлина - Липсата на витамин D причинява склероза

Липсата на витамин D причинява склероза

13.05.20150908

Последните проучвания доказвали, че има т. нар. географско разпространение на множествената склероза, като жителите на държавите на север от екватора развиват много по-често множествена склероза, отколкото тези в южното полукълбо.

Светлина - Затлъстяването идва, ако зареждате телефона в спалнята

Затлъстяването идва, ако зареждате телефона в спалнята

13.10.201401100

Когато производството на хормона на съня е засегнато, циклите на съня се променят и нарушават, което спира и нормалното обработване на хранителните вещества в организма.

Светлина - Ползи от слънчевата светлина, за които не подозирате

Ползи от слънчевата светлина, за които не подозирате

04.10.20140590

Напоследък все по-усилено се говори за вредата от слънцето. Трябва да признаем обаче, че слънчевите лъчи ни действат и благоприятно.

Светлина - Синята светлина балансира биоритмите ни

Синята светлина балансира биоритмите ни

08.08.20140198

Дори напълно да липсва естествена светлина, специално подбрана изкуствена такава може да свери биолигичния часовник на човек. Това сочи наскоро проведено проучване в Антарктида.

Светлина - За осветлението в дома ви

За осветлението в дома ви

20.03.201401417

При обзавеждането на дома или офиса, огромно значение играе светлината. Как да разпределим осветителните тела в различните стаи на жилището. Изборът на лампи и полилеи.

Светлина - Защо светлината повишава настроението ни?

Защо светлината повишава настроението ни?

13.05.20131706

Слънчевата светлина още от древността се смята за посредник на живота. Днес е доказано, че тя е полезна както за здравето, така и за настроението и поведението ни.

Светлина - Натурални средства против депресията

Натурални средства против депресията

14.09.201104372

Хората, приемащи с храната си повече Омега 3-мастни киселини, могат по-добре да контролират емоциите си. За да вдигнете тъмните облаци на депресията ви трябва повече светлина.

Светлина - Ново обяснение на виденията преди смъртта

Ново обяснение на виденията преди смъртта

12.09.201113150

В мозъка на умиращия човек рязко се покачват нивата на серотонин. Това води до виждането на едни и същи ситуации от различни хора - тунел и светлина в края му.

Светлина - Как да заспите по-лесно

Как да заспите по-лесно

08.09.201102341

Ако заспивате в състояние на гняв или раздразнение, това ще привлече груби и лоши енергии и ще сънувате кошмари. За да заспите лесно, представете си, че сте пълни със светлина.

Светлина - Стриптийз за любимия

Стриптийз за любимия

04.02.201101710

Събллазнете любимия с домашен стриптийз. Предварително репетирайе движенията си, гледайте мъжа с поглед, изпълнен с желание, и танцувайте на мека приглушена светлина.

Светлина - Зимната депресия се преборва с ярки цветове

Зимната депресия се преборва с ярки цветове

02.02.20110519

С помощта на ярки цветове и повече светлина ще се избавите от зимната депресия, която освен че действа потискащо на психиката отключва и много болести.

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани