Най-опасните секс пози за мъже

Най-опасните секс пози за мъже

Ново проучване разкри кои са най-опасните секс пози за мъжете. Оказва се, че има доста фактори, които застрашават здравето на мъжкия пол в леглото.

1

Секс Пози

Секс Пози - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Секс Пози от Ezine.bg. Списък на статиите за Секс Пози. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Секс Пози.
Секс Пози - Месецът ни на раждане определя какъв секс харесваме

Месецът ни на раждане определя какъв секс харесваме

29.09.201602470

Според вещи звездобройци месецът, в който идваме на бял свят, предопределя не само нашия характер, но и сексуалното ни поведение.

Секс Пози - Секс позите, които задължително трябва да опитате това лято!

Секс позите, които задължително трябва да опитате това лято!

16.08.20160774

Вижте няколко различни секс пози, подходящи за това време от годината, с които не само ще разнообразите сексуалния си живот, но и ще изненадате приятно своята половинка.

Секс Пози - Най-добрите пози за гарантиран женски оргазъм

Най-добрите пози за гарантиран женски оргазъм

08.09.201503981

Женският организъм от край време се слави като научна загадка. Редица сексолози са проучвали този сюблимен момент с цел да насочат нежната половина от човечеството към различни техники и начини за постигането му.

Секс Пози - Любимата секс поза на мъжа издава характера му

Любимата секс поза на мъжа издава характера му

22.07.201503879

Ако сте наблюдателни по време на полов акт, то със сигурност сте забелязали коя секс поза предпочита вашият мъж. Вижте какви тайни нашепва тя за него.

Секс Пози - Как да изненадате любимия в леглото

Как да изненадате любимия в леглото

30.07.201309423

Не си поставяйте граници – ако и на двамата ви доставя удоволствие, защо е нужно да казвате никога. Най-ценната част от любовните отношения между двама е точно тази – бъдете освободени и забравете задръжките, отдавайте се напълно на партньора.

Секс Пози - Как сексът ни лекува

Как сексът ни лекува

20.07.201303422

Редовният акт е естествен противоалергичен метод. Помага дори при запушен нос, висока температура и астма, предпазва от грипове и настинки. Редовният секс увеличава с 30 процента нивото на имуноглобулин А, който стимулира имунната система.

Секс Пози - Интимност по време на бременност

Интимност по време на бременност

02.07.201304491

С нормална бременност може да правите секс без проблеми, чак докато ви изтекат водите. Разбира се, преди това трябва да сте се консултирали с лекаря си, ако имате някакви проблеми, като кървене или анамнеза за спонтанни аборти.

Секс Пози - Бърз тест: Обичате ли да експериментирате в леглото

Бърз тест: Обичате ли да експериментирате в леглото

21.06.201302241

С помощта на бърз тест може да разберете дали обичате експериментите в леглото. Изберете верния за вас отговор и след това погледнете резултатите от теста.

Секс Пози - Кама Сутра за напреднали

Кама Сутра за напреднали

23.04.2013017450

Ако сте запознати с Кама Сутра, притежавате опит и гъвкавост, или с други думи, сте от напредналите в практиката ѝ, то може да се разнообразите с педложените секс пози.

Секс Пози - Как да разчупим рутината в леглото

Как да разчупим рутината в леглото

16.04.201306866

Когато имаш сериозна връзка, е съвсем нормално с времето страстта да намалее. Причината е , че двамата се познавате твърде добре и знаете точно какво ще последва всеки път, когато правите секс. Май е време да разчупите рутината

Секс Пози - Кама Сутра - изкуството на любовното общуване

Кама Сутра - изкуството на любовното общуване

12.03.201306336

Кама Сутра е древен индийски текст, написан от Ватсяяна. Посветен е на изкуството на любовното общуване. Една част от работата се състои от практически съвети за половия акт.

Секс Пози - Най-опасните места за секс

Най-опасните места за секс

28.02.201305085

Асансьорната площадка, пералнята, вграденият шкаф в офиса и дори диванът са сред най-опасните места за секс. При правене на любов върху тях се получават счупвания, синини и изкълчвания.