Кога изневеряват мъжете и защо?

Кога изневеряват мъжете и защо?

Един от най-залегналите митове, свързани с брака, е че седмата година се оказва най-фатална за двойката. Скорошно изследване обаче разкри още по-притеснителна истина.

1

Семейни Отношения

Семейни Отношения - актуални теми, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Семейни Отношения от Ezine.bg. Преглед на статиите за Семейни Отношения. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Семейни Отношения.
Семейни Отношения - Обрат! Може да бъдете по-щастливи в самота, отколкото във връзка

Обрат! Може да бъдете по-щастливи в самота, отколкото във връзка

11.02.20170682

Казва се, че животът без любов не струва пукната пара и щастливи ще бъдем само тогава, когато успеем да открием своята сродна душа. Това се потвърждава от повечето проучвания, но има сега и изследване, което доказва точно обратното.

Семейни Отношения - Десетте признака на женската изневяра

Десетте признака на женската изневяра

08.11.20160234774

Изневярата е гаранция за лоши семейни отношения. Ето и първите признаци за женската изневяра. Започнете да наблюдавате жена си и се вгледайте в различните необичайни детайли.

Семейни Отношения - Разкриха тайната на щастливия брак! Вижте я

Разкриха тайната на щастливия брак! Вижте я

22.07.20160927

Тайната на щастливия дълъг брак е на път да бъде разгадана. Възрастните хора, които съжителстват заедно повече от тридесет години, имат по-щастливи отношения, когато се напиват задружно.

Семейни Отношения - Влюбените хора са по-здрави и щастливи

Влюбените хора са по-здрави и щастливи

04.02.20160213

Любовта и здравето вървят ръка за ръка. Хората са родени, за да бъдат във връзка с други хора. Това ги поддържа живи, категорични са учените.

Семейни Отношения - На тийновете им трябва 6 ч. седмично внимание от семейството

На тийновете им трябва 6 ч. седмично внимание от семейството

03.05.20150451

Мащабно международно изследване е установило, че за да не излизат нещата извън контрол, на тийновете им трябват 6 часа седмично внимание от страна на семейството, пише вестник Дейли телеграф.

Семейни Отношения - През 3 поколения се ражда черна овца в семейството

През 3 поколения се ражда черна овца в семейството

26.02.20150766

Черната овца – това пословично явление, се появява на всеки 97 години или - или веднъж на всеки 3 поколения. Според повечето анкетирани, подобен тип човек не се ражда с това си държание и манталитет - те се формират.

Семейни Отношения - Десетте признака на щастливата двойка

Десетте признака на щастливата двойка

20.11.2014010716

За да просъществува любовта в една връзка, партньорите трябва да се запознаят с тайните на ежедневно поддържане на щастието в брака. Ако чувствата са чисти и искрени, това няма да затрудни никого от двамата партньори

Семейни Отношения - Защо холандчетата са най-щастливите деца в света

Защо холандчетата са най-щастливите деца в света

24.10.201402101

Една от причините децата по света да се чувстват нещастни е стресът, свързан с училището и оценките. Малчуганите в Холандия обаче не са притискани от родителите си да изкарват само най-високите оценки.

Семейни Отношения - Голяма част от женените не вярват, че са с правилния партньор

Голяма част от женените не вярват, че са с правилния партньор

27.09.20140586

Представите на двамата партньори за щастливо семейство започват да се разминават и те вече не се чувстват така добре със законната си половинка. Малко по малко се появяват първите съмнения и въпроси.

Семейни Отношения - Скандалите с близки съкращават живота ни

Скандалите с близки съкращават живота ни

02.06.201401305

Семейните скандали могат буквално да ни убият, твърдят учени. Те съобщават, че един на всеки десет участника твърди, че най-честите конфликти, които имат, са с родителите или с децата.

Семейни Отношения - Как да преглътнем неговите изнервящи навици

Как да преглътнем неговите изнервящи навици

28.05.20140898

Запитайтедали пък вашата прекомерна дребнавост не е причина за ядовете ви. Стъпка борбата с дребните изнервящи лоши навици е да намерите начин да говорите с него. Семейни отношения и караници.

Семейни Отношения - Какви въпроси да си зададем, преди да станем родители

Какви въпроси да си зададем, преди да станем родители

24.04.20140680

Преди да станем родители, има няколко въпроса, на които с половинката трябва да обърнем внимание, защото само желанието не е достатъчно, за да се отгледа едно дете.