Смях! Имената на тези българчета ще ви разплачат

Смях! Имената на тези българчета ще ви разплачат

Версачи, Гучи, Армани, Ферхунде – това са едни от най-популярните странни имена в България. Оказва се, че да кръщават децата си по странен и безумен начин, е честа практика за редица родители в страната.

1

Смях

Смях - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Смях от Ezine.bg. Списък на статиите за Смях. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Смях.
Смях - Тези бисери от аптеки и заведения ще ви разплачат от смях

Тези бисери от аптеки и заведения ще ви разплачат от смях

28.10.201701177

Вижте какви неща са чували ушите на тези служителите по време на работния им ден. Бисерите на лицата, с които те ежедневно си общуват, ще ви накарат да се разплачете от смях.

Смях - Отслабване без спорт - ето как

Отслабване без спорт - ето как

14.09.20170239

Отслабване без спорт – да, възможно е. Всички сме чували, че добрият външен вид върви ръка за ръка с физическа активност. Той обаче може да се пропусне, ако следвате някои основни правила.

Смях - Трите зодии, които могат да разсмеят всеки

Трите зодии, които могат да разсмеят всеки

25.08.201608298

Има три зодии в хороскопа, които са истински веселяци и с шегите си могат да разсмеят всеки. Те са наистина забавни и дори да преминават през тежък период могат да погледнат на всяка ситуация с чувство за хумор.

Смях - Няколко съвета как да живеете по-дълго

Няколко съвета как да живеете по-дълго

03.08.20160449

Дори и днес, с цялата развита технология, учените не могат да уточнят какви са точните граници на човешкото дълголетие. Смята се, че оптималната възраст, до която човек може да доживее, е 120 години.

Смях - Плачът на бебето контролира мозъка на родителя

Плачът на бебето контролира мозъка на родителя

24.05.20160399

Звукът на бебешки плач е нещо, което незабавно изисква родителското внимание, тъй като ние веднага се опитваме да разберем дали мъниците са гладни, уморени, дали им е горещо или имат нужда от смяна на пелените.

Смях - Усмивката ни издава какви сме

Усмивката ни издава какви сме

02.05.201604366

Занимаващи се с езика на жестовете твърдят, че чрез маниер на усмивката може да се направи профил на разглеждания човек. Ето кои са основните типове усмивки и характера ни според тях

Смях - Тайните на смеха

Тайните на смеха

31.07.201401120

Смехът се използва за манипулиране на другия пол и от мъжете, и от жените. Най-често той е средство за укрепване на властта на мъжа или начин за търсене на сексуален партньор.

Смях - Смехът действа като антидепресант

Смехът действа като антидепресант

19.06.20140605

Смехът стимулира изработването на специални вещества, които са подобни на инсулина и са антидепресанти. Не само хората се смеят - правят го кучетата, плъховете и маймуните.

Смях - Да сдържаме смеха си? Невъзможно!

Да сдържаме смеха си? Невъзможно!

02.04.201401630

Смях и плач са две от най-разпространените човешки емоции. Невъзможно е човекът да задържа смеха си. Сълзите пък се оказват полезни срещу сърдечни заболявания и удължават живота на жените.

Смях - Как да изтребим 2 кила бактерии в организма ни?

Как да изтребим 2 кила бактерии в организма ни?

14.03.2014020734

Около 2 килограма бактерии живеят в човешкото тяло. Положителните и приятни емоции, здравият смях допринасят за производството на ендорфин - хормонът на радостта.

Смях - Смехът действа на тялото като тренировка

Смехът действа на тялото като тренировка

22.02.20140598

Смехът повишава нивата на хормона грелин, който предизвиква глад, и понижава нивата на хормона лептин, който създава усещане за ситост. Според учените малко смях е равно на тренировка.

Смях - Защо трябва да се усмихваме по-често

Защо трябва да се усмихваме по-често

26.06.201301666

Усмивката е изражение на лицето. Тя не струва нищо, но прави много. Обикновено изразява изцяло положителни емоции. Те е форма на любезност, позитивно отношение, израз на доверие, разбираеми за всички раси.