Смислени неща, за които да харчите парите си

Смислени неща, за които да харчите парите си

0

Когато се говори за пари, думите, които се чуват, са икономия, спестяване, инвестиране. Марк Черноф обаче смята, че харченето на пари не бива да е демонизирано и е убеден, че има начин всеки човек да изразходва практично финансите си.

1
Спортуване - актуални статии, подбрани публикаци и съвети. Информация на тема Спортуване от Ezine.bg. Преглед на статиите за Спортуване. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Спортуване.

Популярни

Спортуване - Най-добрите упражнения за всеки зодиакален знак

Най-добрите упражнения за всеки зодиакален знак

11.09.201538302

Всеки зодиакален знак трябва да набляга на определен вид спорт, за да бъде тялото му във форма. Козирогът се чувства добре с упражнения за издържливост, а за Везните са леките програми.

Спортуване - Само 2 минути спорт ни предпазват от диабет

Само 2 минути спорт ни предпазват от диабет

07.09.20150460

Физически упражнения поне два пъти в седмицата, дори и за по две минути, могат да предотвратят развитието на диабет тип ІІ.

Спортуване - Оптималните храни за ползотворна тренировка

Оптималните храни за ползотворна тренировка

09.08.20150639

Когато се захванем с даден спорт, често се сблъскваме с въпроса кои са ползотворните храни за една тренировка и това кога трябва да се приемат – преди, по време или след нея. Тук ще намерите няколко прости правила за по-ползотворни тренировки.

Спортуване - Кросфитът обединява три спорта

Кросфитът обединява три спорта

04.07.20150338

Тренировките са сравнително кратки и изключително интензивни – методът за трениране е особено подходящ за хората, които искат да внесат динамика и разнообразие в ежедневието си.

Спортуване - Как да превърнем спорта в ежедневен навик

Как да превърнем спорта в ежедневен навик

01.07.20150573

Намерете спорта, който е най-подходящ за вас – дали ще е кросфит или спининг тренировка, идеята е да ви е приятно, докато го практикувате.

Спортуване - Всеки ден спорт след пенсиониране

Всеки ден спорт след пенсиониране

21.05.20150186

Резултатите на учените са категорични – физическо натоварване само половин час на ден, шест пъти за седмица, намалява смъртността с около 40 на сто.

Спортуване - Над час тренировка всеки ден е най-ефективна

Над час тренировка всеки ден е най-ефективна

24.04.20150531

Резултатите показват, че липсата на упражнения води до по-голяма опасност от преждевременна смърт. Участниците в изследването, които спортували, макар и малко, са намалили тази опасност с цели 20 процента.

Спортуване - Спортувайте с половинката за максимални резултати

Спортувайте с половинката за максимални резултати

21.04.20150177

Вместо да давате солидни суми с пари за личен треньор и скъпи уреди за фитнес, по-добре започнете да спортувате и да се поддържате във форма заедно със своята половинка.

Спортуване - Едва 1 на 6 жени спортува

Едва 1 на 6 жени спортува

26.03.20150248

Една на всеки шест дами във Великобритания е спортувала в детските и години, докато при мъжете – всеки трети е правил някакви физически упражнения като дете.

Спортуване - Само 40 минути спорт на ден срещу рак на маточната шийка

Само 40 минути спорт на ден срещу рак на маточната шийка

10.03.20150388

Тази лесна програма помага за предотвратяването на 44 на сто от новите случи на рак на шийката на матката – тоест за една година могат да се предотвратят около 3700 нови случая на болестта.

Спортуване - Забавно отслабване

Забавно отслабване

01.03.20150547

Създадена е и една страхотна комбинация от йога и пилатес, наречена Пийо. Тя подходяща за всички възрасти и хора с различна физическа подготовка.

Спортуване - Излежавайте се в леглото, вместо да спортувате сутрин

Излежавайте се в леглото, вместо да спортувате сутрин

06.02.201502803

Учени от Университета на Бирмингам твърдят в последното си изследване, че физическата активност рано сутрин не е най-добрата и полезна за здравето.

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Спортуване - полезни новини и съвети от Ezine.bg. Всичко за Спортуване, здраве, модни тендеции и семейстото в портала на съвременния българин. Научете най-интересното за Спортуване. Пишете ни ако инфромацията на тази страница не е за Спортуване.