Рeдовната практика на Стив Джобс за бистър ум и бързо мислене

Рeдовната практика на Стив Джобс за бистър ум и бързо мислене

В продължение на години геният Стив Джобс редовно е изпълнявал една техника на медитация, която по негови думи убива маймунския мозък и ви кара да мислете много по-бързо и практично.

1

Стив Джобс

Стив Джобс - последните теми, избрани публикаци и идеи. Всичко за Стив Джобс от Ezine.bg. Списък на статиите за Стив Джобс. Online портал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Стив Джобс.
Стив Джобс - Ниските оценки в училище – гаранция за успех в живота

Ниските оценки в училище – гаранция за успех в живота

31.05.20160478

Схващането, че отличната диплома ни гарантира светло бъдеще, е толкова залегнала в съвременното съзнание, че не можем да прозрем колко абсурдно звучи всъщност. Никой работодател няма да гледа оценките ви в дипломата ви, когато ви наема.

Стив Джобс - Девет навика, които ви пречат да забогатеете

Девет навика, които ви пречат да забогатеете

28.04.201602946

Има няколко основни навика, които целенасочени ви възпират да станете по-богати, отколкото сте в момента. Ето кои са 9-те неща, които ви спират да тръгнете към света на богатите:

Стив Джобс - Девет любими книги на гения Стив Джобс

Девет любими книги на гения Стив Джобс

29.09.20150517

Книгите са били източник за вдъхновение и за основателя на Apple - Стив Джобс, чиито продукти са дали тласък на съвременната технологична революция.

Стив Джобс - Пет филма, които всеки киноман очаква тази есен

Пет филма, които всеки киноман очаква тази есен

22.09.20150669

Новият филмов сезон се предложи задължителните блокбъстъри като новата част от Игрите на глада и поредното издание на Джеймс Бонд. Тази есен ни очакват и филми с по-висока творческа стойност.

Стив Джобс - Аштън Къчър влезе в болница заради диета

Аштън Къчър влезе в болница заради диета

28.01.20130805

В най-новия филм с негово участие, Къчър ще се превъплъти в ролята на Стив Джобс в биографичен филм за създателя на Apple. За да може максимално да влезе в кожата на героя си, актьорът е решил спази неговата диета.