Топнете се в ледена вода! Ето ви 6 убедителни причини

Топнете се в ледена вода! Ето ви 6 убедителни причини

На пръв поглед плуването в ледени води може да ви се струва безумие. Замислете се обаче – определено е имало причина предците ни често да са го правили и традицията да се пази и до днес.

1

Студен душ

Студен душ - актуални теми, подбрани публикаци и идеи. Информация за Студен душ от Ezine.bg. Преглед на статиите за Студен душ. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Студен душ.
Студен душ - Замразете пижамата или как да спите нормално в жегите?

Замразете пижамата или как да спите нормално в жегите?

03.08.20160537

Колкото и да сме почитатели на високите градуси или да разчитаме на помощта на климатиците вкъщи, горещините могат да превърнат нощите ни в кошмар. Ето и няколко съвета по повода как да спите вечер при горещо време.

Студен душ - Доказано! Студената вода калява организма

Доказано! Студената вода калява организма

25.09.20140571

Московски специалист по китайска терапия доказа, че студеният душ калява организма. Доктор Сергей Бубновски препоръчва да топнете босите си крака в студена вода, за да укрепите имунитета си.

Студен душ - Терапия със студена вода

Терапия със студена вода

05.11.201101203

Терапията със студена вода подобрява циркулацията на кръвта, предпазва от много болести и повишава жизнения тонус на организма. Студеният душ е забранен за жени в цикъл.

Студен душ - Стартирайте деня си здравословно

Стартирайте деня си здравословно

30.08.201101189

Стартирайте деня си здравословно, за да се чувствате бодри и изпълнени с енергия. Медитирайте, къпете се с контрастен душ, пийте чай мате вместо кафе и яжте плодове на закуска.

Студен душ - Студеният душ не калява, студеното време не разболява

Студеният душ не калява, студеното време не разболява

17.08.2010029515

Студеният душ НЕ калява организма. Сауната НЕ помага срещу хремата. А Кока Колата НЕ помага при разстройство. Това са само част от най-разпространените здравни заблуди.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни