Съвместимост между мъж Козирог и жена Близнаци

Съвместимост между мъж Козирог и жена Близнаци

2

Ще има известни сътресения в отношенията между мъж Козирог и жена Близнаци, най-вероятно заради сериозността на Козирога и до голяма степен липсата на отговорност при Близнаците.

1
Съвместимост на зодиите - най-новите теми, подбрани публикаци и идеи. Информация за Съвместимост на зодиите от Ezine.bg. Обзор на статиите за Съвместимост на зодиите. Български журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, родители и деца и Съвместимост на зодиите.
Съвместимост между жена Водолей и мъж ОвенСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Водолей и мъж Овен

04.07.2013610392

Жената Водолей и мъжът Овен могат да бъдат много заинтригувани един от друг и това лесно се обяснява с взаимодействащите им елементи: въздух и огън.

Съвместимост между жена Водолей и мъж ВодолейСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Водолей и мъж Водолей

01.07.201323594

Съюзът между двама Водолеи е хармоничен, изпълнен с взаимно разбиране и основан на приятелското привличане. Между тях обаче може да липсват зашеметяваща страст и силна романтика.

Съвместимост между жена Риби и мъж ТелецСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Риби и мъж Телец

30.06.201348480

Жената Риби и мъжът Телец могат да бъдат очарователна двойка. Тя трябва само да го остави да работи спокойно и да не обсебва цялото му внимание, а той трябва да свикне с ранимата й същност и честата промяна в настроението й.

Съвместимост между жена Риби и мъж СтрелецСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Риби и мъж Стрелец

29.06.201346169

Жената Риби трябва да бъде по-самоуверена, за да върви редом със социално активния мъж Стрелец и да го придружа във всяка стъпка от живота му, а той трябва да демонстрира, че желае да изградят силна духовна връзка.

Съвместимост между жена Риби и мъж СкорпионСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Риби и мъж Скорпион

28.06.201379533

Жената Риби и мъжът Скорпион могат да бъдат идеална двойка, ако правят съвместни малки отстъпки и разчитат моментното настроение на другия правилно.

Съвместимост между жена Риби и мъж РакСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Риби и мъж Рак

27.06.201388329

Жената Риби и мъжът Рак са една от подходящите в астрологичен план двойки. Ако тя бъде по-внимателна в думите си, а той демонстративно я обгрижва с внимание, връзката им е силно обещаваща.

Съвместимост между жена Везни и мъж ВодолейСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Везни и мъж Водолей

26.06.201326213

Връзката на мъжа Водолей и жената Везни може да става все по-силна, ако и двамата заложат на общите си прилики като въздушни знаци, както и ако придадат повече топлота и емоционалност на отношенията си.

Съвместимост между жена Телец и мъж ДеваСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Телец и мъж Дева

25.06.201328136

Връзката между Телец и Дева обикновено се асоциира с лесна съпричастност, и взаимна умствена стимулация, които продължават дълго.

Съвместимост между жена Рак и мъж СтрелецСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Рак и мъж Стрелец

24.06.201337199

Когато Рак и Стрелец започнат връзка, това е една много объркваща комбинация. Въпреки това тя има потенциал, ако те са готови да се приемат такива, каквито са.

Съвместимост между жена Рак и мъж РибиСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Рак и мъж Риби

23.06.201307679

Връзката между жена Рак и мъж Риби се отличава с много преданост. Взаимното уважение и сходните цели са в основите и. И двамата ценят невинната романтика и емоционалната привързаност, които са важни за тях.

Съвместимост между жена Близнаци и мъж СтрелецСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Близнаци и мъж Стрелец

19.06.201316604

Мъжът Стрелец носи в живота на жената Близнаци повече реалност и действия. Той или харесва нещо, или не, а това го прави на моменти дързък.

Съвместимост между жена Стрелец и мъж ВезниСъвместимост на зодиите - Съвместимост между жена Стрелец и мъж Везни

18.06.201307951

Стрелеца и Везната обикновено са много съвместими, и това със сигурност ще е връзка, в която двамата партньори ще се ценят взаимно. Съюзът на огъня и водата предвещава много ентусиазъм и положителна енергия, които ще се генерират между двамата.

 • Google+
 • Pinterest

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни

Какво другите търсят

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Съвместимост на зодиите - практични статии и съвети от Езине.бг. Всичко за Съвместимост на зодиите, твоето здраве, красота и дома и семейството в портала на модерния българин. Разгледайте най-актуалното относно Съвместимост на зодиите. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Съвместимост на зодиите.